Joklovi
Pani doktorka je naprosto úžasná nejen jako lékařka,ale i po lidské stránce. Usměvavá a ochotná pomoci kdykoliv.
Jme zaregisatrovaní i s dětmi, kterým od mala přijde naprosto úžasné jít k té naší ZUBAŘCE- protože návštěva je v pohodové atmosféře a i přes časté zákroky na mléčných zoubcích moje 5.letá dcera nepláče....A musím souhlasit ,že posila v podobě dcery MUDr.Michaeli Kulkové , vybudování druhé moderní ordinace a zkrácení objednací doby, jen utvrzuje,že označení VELMI DOBRÝ je v tomto případě málo....
Večeřová Anna
Pani doktorku znám velmi dlouho,navštěvuje ji celá moje rodina a spousta známých po celou dobu její praxe, v současné době.kdy jsou na pracovišti 2 moderně zařízené ordinace a ordinuje i MUDr.Michaela Kulková,objednaci doba se výrazně zkrátila,jsme velmi spokojeni a jsme rádi,že má p. doktorka nástupkyni,ke které máme stejnou důvěru.
Výborná lékařka (obě)
Nejlepší paní doktorka, milá ,ochotná kdykoliv pomoci i její personál vynikající neměnila bych a všem doporučuji
Katka
Pro mě velice slabá doktorka. Kdysi se mi uštípl kousek stoličky a proto, že paní doktorka na mě apelovala, že mám po dětech odvápněné zuby, mám chodit s každým problémem co nejdříve, okamžitě jsem se k ní objednala. Termín? Za 3 měsíce.. Dobrá, vydržela jsem. Konečně jsem se dočkala, paní doktorka mi zub spravila. Večer byl ovšem zub ve stejném stavu jako den před tím - plomba vypadla. Ráno jsem volala, že mám reklamaci, že potřebuji znovu opravit ten stejný zub. Odpověď? Nemáme místo, až za 3 měsíce. Půl roku uštíplý zub? Co se dá dělat, vydržím. Dlouho očekávaný den nadešel a... Plomba vypadla druhý den při snídani. Paní doktorka byla nepříjemná, na co mi to má napsat, když už mi ho plombovala dvakrát. To, že už mi mezitím celý zub praskl, to jí bylo zřejmě jedno. To, že není normální, aby plomby hned tak vypadávaly, zdůvodnila tím, že mám "špatnou techniku kousání". V životě už jsem tohle úsloví neslyšela a když jsem s omluvou řekla své nové zubařce, že vím, že mám špatnou techniku kousání, dost jsem ji pobavila. Ptala se mě, jestli jsem k paní doktorce chodila na kurzy kousání, když je ta technika tedy špatná.. Vy, kdo k paní doktorce chodíte, naučte se prosím hlavně správně kousat!:-)
.......
Zkušená, milá, hodná a ochotná pomoci každou dobu. Paní zubařku navštěvuji od mala a nemám k její osobě ani práci vůbec žádných výhrad. Problém se snaží, co nejrychleji vyřešit. Určitě bych neměnila.
Peťula
Mám skvělou zkušenost!Je hodná, se vším poradí a vyléčí:-)
Klimešová
Vynikající lékařka.