Kontaktní údaje

Poliklinika Michnova

Michnova 1622/4, Praha

E
Umístění: Ordinace • Jiný

Paní doktorka je nejen skvělý odborník, ale také její lidský přístup pacient ocení. Vždy se snaží nabídnout řešení, vše dokonale vysvětlí. Kéž by všichni lékaři byli alepoň zpoloviny takoví.

E
Umístění: Ordinace • Jiný

Nejúžasnější doktorka, jakou jsem v životě poznala. Je milá, empatická, důsledná a snaží se pomoci. Se sestřičkou jsou skvělá dvojka. Dva andělé.

T

Jsem rád, že jsem ji potkal, skvělý lékař i člověk

Paní doktorka Krutinová je vážně skvělý lékař na svém místě!
Jsem velmi ráda, že ji mohu navštěvovat!

super lékařka, souhlasím s ostatními.

Paní doktorka je úžasná, byla jsem u ní na prohlídce a můžu vřele doporučit - škoda jen že není praktik. Milá, hodná, strašně sympatická, důsledná, veselá. Vše co dělá se snaží vysvětlit aby jste tomu jako laik porozuměli. Povídá si s Váma jako by Vás znala už deset let. Sestřička úžasná. V ordinaci jsou samá legrace, což ale neubírá na lékařském přístupu.

Výborná lékařka, výborná diagnostička, milý přístup, absolutně profesionální, pokud se jí něco nezdá, jde za tím, dokud nenajde příčinu. Opravdu vřele doporučuji, nikdy jsem se nesetkala s takovou odborností a lidským přístupem. Má opravduá osobní zájem o každého pacienta.