Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Mě osobně nepříjde jako nejlepší volba jí dát do péče dítě, sáhnout si na něj od někoho, kdo zná jen antibiotika a pak řešit problémy z nich vzniklé... Slova "však ono to přejde samo" a pak za pár hodin letět na pohotovost... - jsem snad už moderní době a né někde před 100 lety.
Výborná dětská lékařka s mnohaletou praxí
Tuto doktorku doporučuji všem.Starala se jak o mne tak se stará i o syna.Je velice skušená dokáže poradit a člověk od ní odchází s tím že ví co mu je.Je přátelská a velice hodná.Paní sestra je ochotná a určitě mají hodně zkušeností obě.
pacientka
Velmi dobra lékařka!!
Jiřina
Lékařku znám více jak 30 let.Je to osoba na pravém místě,je vstřícná,pravý dětský lékař. Opilou jsem ji nikdy neviděla.Autorovi negativního posudku vzkazuji"nejhorší srážka je s blbcem!"
Zuzana
Ta osoba co napsala takové hnusné hodenocení p.doktorky je jasné žeč jí chtěla ublížit.Proto že kdyby ji znala tak by musela vědet že p.doktorka je velmi jemna a citliva vuči svym pacientum a když naordinuje jen ten paralen tak ma k tomu duvod...než dat hned antibiotika...a "ochlasta" to je dobry for!!!!!!!!
Vít Ludva
Příjemná, vstřícný přístup, empatická. K malým dětem nežný a citlivý přístup k dorostu kamarádská a chápající.