Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
revu
Naprosto nesmyslný systém, čekání, fronty na dešti. Sestra Vendula je arogantní a nepříjemná, chová se naprosto nevhodně.. S paní doktorkou jsem byla spokojená, až do té doby, než se i ona začala chovat arogantně. Jako vrchol všeho bylo, když mě nechaly čekat s miminem 3 hodiny, přestože jsem měla být na řadě, pustila přede mě všechny. Už chodím jinam.
Paní doktorku znám ještě z Kabla, kde ordinovala. Už tenkrát mi hodně pomohla a já jsem ráda, že jsem celá léta zůstala její pacientkou, příjemná a milá, takovou ji všechny ty roky znám. Škoda, že svou praxi končí - hodně zdraví paní doktorko!
Mám stejně skvělé zkušenosti, jako v předchozím hodnocení. Také jsem se přestěhovala do Děčína a paní doktorka byla vždy vřelá, ochotná ...
Otěhotněla jsem a cítila jsem se u paní doktorky skvěle. Nebyl problém s jakoukoliv obavou se svěřit. Jsem ráda, že jsem se dostala k tak dobré doktorce.
Všem doporučuji, je opravdu skvělá.
S paní doktorkou jsem byla vždy v podstatě spokojená, slyšela jsem spoustu názorů, že je v Děčíně nejlepší gynekoložka. Na sestru nemám jasný názor, většinou bývá milá. Co mě rozčiluje na nejvyšší míru, jako většinu, je naprosto nevídaný obrázek fronty stojících žen v dešti před ordinačními hodinami před čekárnou. To mi taky přijde naprosto nedůstojné a naprosto mi to znechucuje návštěvu u paní doktorky, přitom s ní samotnou mám jen dobré zkušenosti. Stalo se mi taky několikrát, že i přesto, že jsem přišla v osm hodin, už na mě "nezbylo číslo" a odpověď sestry, abych přišla jindy. Dneska každý nemá čas vyhrazovat si několikrát do týdne půl dne na návštěvu doktora, jestli ho tentokrát přijme. Přitom si myslím, že vyřešení problému není v ničem jiném, než že jednoduše pouhých 12 hodin týdně pro gynekologii nestačí. Šla jsem si dvakrát pro recept v době ordinačních hodin pro těhotenskou poradnu a nikdy tam nebyla ani noha. Nemyslím si, že by byl takový problém poupravit ordinační hodiny k potřebám a počtu pacientek a budoucích maminek. Nikde jinde jsem podobný problém neviděla, a to znám více oblíbených lékařů s plnými čekárnami...
Hanka
Paní doktorka je fajn,ale neskutečná čekací doba!Musím se zastat žen,které jsou zde nuceny postávat pomalu již od 6-ti hodin.Při dojíždění jim totiž asi nic jiného ani nezbývá.Při kvalitě dnešních spojů asi nemohou dorazit na 9-tou,neboť by při systému kartiček neměly šanci přijít vůbec na řadu.Nechápu,proč nejsou pacientky v mrazu,dešti atd. vpuštěny dovnitř po příchodu sestry,ale až opravdu na 8-mou hodinu.Toto postávání mi též příjde až nedůstojné.A pro všechny,které se zde vyjadřují o tom,že si dnes můžeme vybrat lékaře,bych je chtěla požádat o info,který gynekolog zde v Děčíně převezme novou pacientku jeho kolegy do své péče!Podotýkám,že v Děčíně si lékaře vybrat nemůžete-nepřijímají.Co se týče návštěvy pracujících na propustku ze zaměstnání,též souhlasím.Na půldenní návštěvy gynekologie se i má vedoucí tvářila divně.
Kajina
Paní doktorka je opravdu skvělá. Mám s ní jenom ty nejlepší zkušenosti. Horší je to se sestrou. Někdy mám pocit, že obtěžuji. Chtělo by to novou, mladou krev!
Naďa Bárová
Já jsem u paní doktorky moc spokojená.Nechápu ženský,co ji zde kritizují,proč k ní teda chodí??Dnes si můžete lékaře vybrat....Já k paní doktorce chodím ráda,důvěřuji ji a myslím,že i Vendulka je v pohodě....obě jsou opravdové profesionálky...
Renata
Paní doktorka je výborná!Co mi vadí, je ten stres, který prožívám, když se blížím k ordinaci.Nikdy dopředu nevím, jestli se dostanu vůbec na řadu...a ze setry mám pocit, že obtěžuji...Renata
Lenka Rybářová
paní doktorku už znám od narození, byl to první člověk, kterého jsem viděla, když jsem přišla na svět. Paní doktorka se stará o mě i moji mamku a také babičku. Je moc hodná, vždycky všechno dobře vysvětlí a sestřička Vendulka také. Mojí mamce skoro zachránila život. Je opravdu nejlepší.
To že některé dámy tady nadávají, že musejí dlouho čekat tak ať se zamyslí nad tím proč čekají.
1) kdyby paní doktorka nebyla tak dobrá asi by neměla tolik pacientek
2) kdyby se některé dámy, které k paní doktorce chodí na kontroly chovali rozumně a nečekaly přede dveřmi skoro dvě hodiny před ordinační dobou, ale chodily normálně, tak tam nejsou takové dlouhé čekací doby.
Mě osobně se stalo, že i když jsem byla domluvená se sestřičkou, že mě vezme v 15,00 protože jsem šla na kontrolu a na obědnání na operaci do nemocnice. Prostě na mě nevyšla řada, protože některé dámy byly hodně nepříjemné jak na paní doktorku tak na Vendulku.
Z toho vyplívá "Jestli se vám u paní doktorky nelíbí, běžte jinam".
Pavlína Verneřice
Velmi ochotná a milá paní doktorka, vždy dokáže poradit a uklidnit, myslím si, že je jedna z nejlepších v Děčíně. Je fakt, že jsou zde dlouhé čekací lhůty, ale co se dá dělat, pokud chceme jít k dobrému lékaři, musíme to vydržet, možná by bylo řešení začít objednávat na určitý čas. Sestřička je také velmi ochotná a usměvavá.