Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

I

Paní Konrádová byla ochotna mě přijmout v sezóně při silných obtížích okamžitě, zatímco jinde v Chrudimi u doporučované lékařky nedaleko polikliniky jsem byl poslán domů, že mám léto přežít a přijít po sezóně na podzim. Nesdílím názor, že nepoužívá nové léky, sám jsem dostal letos předepsaný jiný nový a také lepší. Testy si paní doktorka u mě hlídá, jen já jsem líný a nedodržel jsem termín, takže se musím polepšit. Jinak velmi příjemné jednání, člověk jde do ordinace s úplným klidem, jelikož ví, že mu bude poskytnuta potřebná pomoc. David Pešek

Paní doktorku si moc chválím. Kéž by byli všicni alergologové i ostatní lékaři tak schopní a dobří.Její léčba a rady jsou vždy téměř stoprocentní a spolehlivé.Má u mě velkou jedničku.Skoupilová M.

Mám s paní doktorkou velmi dobrou zkušenost.Od té doby,co k ní chodím s alergickými potížemi,mám pocit,že jsem se znovu narodila.Problémům alergiků nejen velmi dobře rozumí,ale umí naordinovat i správnou léčbu.Moc jí za vše děkuji a přeji hezké vánoce.Šťovíčková M.

N

K paní doktorce už chodím mnoho let a nedám na ní dopustit.Profesně i odborně je skvělá,s mými problémy si vždy ví rady,umí poučit,poradit a naordinovat správnou léčbu.Doporučuji všem.

Doporučji všem,kdo mají potíže jako já.Vím už,že vyléčit se to nedá-učím se s tím žít a zatím to je vynikající.To by si měli uvědomit pesimisté,kteří sem píší.Myslí,že dostanou pilulku a bude vystaráno.O kvalitě paní doktorky svědčí vždy plná čekárna.Jdu k ní vždycky ráda.

Zatím nejlepší výsledky.Předchozí pokusy o léčení u jiných specialistů nic moc.

souhlasím s předchozím hodnocením.Hezké popovídání ale léčba nic moc.Co si člověk nezjistí sám a neřekne si o to, to nemá.Vše jede ve starých kolejích, žádné nové léky,testy, prostě nic. Není to jen můj názor, ale názor většiny pacientů. Najděte si jiného lékaře !