Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Preventivní prohlídky
Vyhlazení vrásek
Zvětšení rtů
M.K.
Jsem dlouhodobě dispenzarizována se syndromem dysplastických névů a paní doktorce plně ji důvěřuji. Perfektně také nastavila péči u mého 3letého syna s atopickým ekzémem. Velmi empatický přístup.
AK
Mnoho let jsem pacientkou dr.Konigové,úžasný profesionál,ale také lidský přístup paní doktorky byl vždy na prvním místě.Nyní jsem již po druhé byla ošteřena paní doktorkou Felšoovou a přístup byl stejný.Příjemný,milý se snahou pomoci.Obě lékařky zasluhují nejlepší hodnocení.Děkuje Mgr.Alena Kotoučová
v.klenkova
Ano, paní doktorka je skvělá, jako lékař, ale i jako člověk. Odborník na svém místě. Dlouhé objednací lhůty nejsou vůbec problém. Párkrát jsem musela paní doktorku navštívit akutně a vždy mě bez problémů vzala. Jsem ráda, že mám takovou lékařku. Díky patří i skvělé sestřičce.
máčalíková
Výborná doktorka, příjemná a ví co dělá :-) vždy dobře poradí
Váš účet byl odstraněn
Skvělá a milá paní doktorka, pomáhá celé naší rodině od vyrážek až po drobnou chirurgii. Velmi doporučuji!
Jiří Novotný
Na paní doktorce je znát, že má svoji práci ráda a že jí rozumí. Skvělý přístup k pacientům. Milá a ochotná sestřička.
Hanka
Paní doktora má opravdu skvělý přístup k pacientovi i jeho dětem :-), sestřička stejně tak. Kdo o to - poznat ji v praxi stojí, hold si počká, s tím se musí bohužel trochu počítat. Každému pacientovi (si myslím), tak jako mně se věnovala jako svému blízkému a její výkon hodnotím na 1* . Nebála bych se k ní jít znovu, věřím ji!
Krieger Jan
Velmi vstřícná, sympatická a ochotná. Vřele doporučuji! Velká spokojenost...
Dvořáková
Pani doktorka je naprosto vynikající.Získala mou důvěru a hlavně neuvěřitelně vstřícná a odborník na svém místě. Vřele doporučuji.
Paola Vošická
Paní doktorka je opravdu skvělá,vždy milá,ochotná a hlavně odborník na slovo vzatý.Chodím k ní několik let včetně celé mé rodiny a jsme opravdu velice spokojení.Má i úžasně milou a ochotnou sestřičku.Prostě nedá se nic vytknout.Vždy se v její ordinaci cítím dobře.Škoda,že to takto nefunguje ve všech zdravotních zařízeních.Mohu jen vřele doporučit.
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze