Praktický lékař pro dospělé
Na Sadech 23, České Budějovice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

F
Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Doktorku určitě nedoporučuji, jsem onkopacient ,všechny zprávy od specialistů pouze založí do složky. Když jsem chtěl nějaké léky, tak mě poslala do lékárny zjistit, jaké léky na můj problém existují a potom že mi je napíše.

Umístění: Praktický lékař pro dospělé

Co se týká mé osoby i mých dvou dospělých synů, tak byla paní doktorka, jako praktický lékař, i jako člověk, vždy 100%. Máme ji jako praktického lékaře přes 2 roky a minimálně jednou za půl roku k ni někdo z nás jde. Absolutní spokojenost. V Navara

Umístění: Praktický lékař pro dospělé

Nespokojenost s paní doktorkou a jejím léčením typu "diagnóza určena mezi dveřma". O hloubkovější vyšetření, aby si člověk sám říkal a i tak mi zamítla kolikrát doporučení jinam, které jsem si musela sehnat u specialisty sama. Pravidelné kontroly zde neexistují. Změnila jsem doktorku a jsem šťastná. Už se jí nemusím vyhýbat formou určení diagnózy na pohotovosti, kde vše nebyla viróza jako u ní, ale doktoři se ZAMYSLELI nad problémem.
Takhle to ale dál praktikovat nešlo.
Ono ne vždy šlo o banalitu, ale to by se MUDr. musela více snažit, vcítit se do svých pacientů a nestřílet diagnózu od boku.
Za mě, absolutně nedoporučuji, zdraví máme jen jedno!

Umístění: Praktický lékař pro dospělé

Nedoporučuji paní doktorku. Nebyla jsem spokojená s její péčí. Prohlídka byla pouze vstupní. Pravidelná prohlídka každé 2 roky neexistovala. Při větších problémech mě poslala k astroložce. Ke změně jsem se odhodlala po dlouhé době a nelituji. U nového lékaře ihned vyšetření krve - cukr, cholesterol apod, moč, ultrazvuk...

Hodnotím za svou švagrovou, ta je velmi nemocná,ale to paní doktorku asi moc nezajímá. Je stále léčena na onkologickém oddělení Českobudějovické nemocnice ,měla rakovinu prsu, její stav stále není dobrý. Odborníci v nemocnici ji opět našli nález, přemýšlejí jak ji léčit protože má velmi slabé srdce. Paní doktorka konstatovala, že to podle ní nic není a ona by operaci odmítla. Švagrová má otevřené nohy, ty se musí vyléčit.V nemocnici ji napsali doporučení pro domácí ošetřovatelku.Paní doktorka, ale uvážila, že ji asi tolik nepotřebuje a povolila ji pouze tři dny v týdnu. Betadin- mast tu nenapíše tu si paní může koupit za své. Když jsem ji byla pro antibiotika, nechala si zaplatit 30,- Kč protože musí napsat recept. S takovou arogancí jsem se prostě ještě nesetkala. Je mi líto všech pacientů této lékařky. Je tu pouze jedno východisko a to změnit lékaře

I

Minulý pátek jsem byl u paní doktorky a musím napsat vřelé dík za rady a doporučení! Dnes je pondělí a už se cítím zase o 20let mladší. Jsem rád, že v dnešní době i kvalifikovaní doktoři hledaji zárodek problému a ne jen podpora farmaceutického busnisu!Vřele díky paní doktorko INg.Řepa

I

Také jsem býval jejím pacientem,ale rozhodl jsem se změnit,protože si až moc vážím svého zdraví.Nemohu říci že by mě poškodila,ale určitě mi nepomohla.Dle mých zkušeností je v této ordinaci lepším lékařem odborníkem sestra než samotná doktorka.Kdyby se setra nepodívala na výsledky,které doktorka špatně odečetla a sestře se to nezdálo tak se podívala a doktorka řekla-aha-to jsem špatně viděla-tak jsem už ležel v nemocici a léčil se s bůhvíčím.Tady se nerozhoduje jestli ty rohlíky půjdou tam nebo onam,tady se řeší ZDRAVI!!!!TAKŽE URČITĚ NEDOPORUČUJI TUTO OSOBU ABY VAS LECILA:

Dnes jsem byl se svou přítelkyní u této lékařky a mohu jen potvrdit to co se tady v negativu píše,zdr.sestra si tam hraje na doktorku a jelikož přítelkyně neměla doposavad žádného pr.lékaře,a má problém se zády tak se chtěla zaregistrovat a nechat se léčit.bohužel p.doktorka tam nebyla a vše vyřizovala sestra která tam je asi víc než lékařka a řekla jí ať svůj problém rozplave v bazenu že je mladá.Když mě to přítelkyně řekla jak s ní jednala tak jsem tam vlítl a řekl jsem jí ve vší slušnosti svůj názor a bylo mě opravdu jedno že jsou v čekárně lidi.Myslím si že ona není k tomuto kompetentní aby říkala pacientovi co má a nemá dělat od toho tam je lékař takže celou registraci jsme zrušily protože s takopvím přístupem jsem se ještě nesetkal.Měly by si uvědomit to že mi tady nejsme pro ně mi z nich nemáme žádné peníze to mají oni tak by se měli podle toho chovat a když má člověk problém tak ho maj poslat na od.vyšetření a né říkat diagnozu tkzv.ve dveřích.proto nedoporučuji tuto ordinaci

Nebývám moc nemocná, k paní doktorce jsem tedy docházela jen minimálně a dost mi vyhovovala krátká čekací doba. Na kvalitu ošetření jsem, vzhledem k mému dobrému zdravotnímu stavu, asi příliš nedbala a ani jsem se moc nepozastavovala nad skutečností, že je v čekárně praktického doktora až nezvykle málo pacientů. Oči se mi otevřely až v době prvního vážnějšího zdravotního problému - i já jsem skončila po jejím rychlovyšetření v nemocnici. Asi po pěti sekundách mé přítomnosti v ordinaci mi mylně diagnostikovala virózu, která v té době klátila většinu jejích pacientů. Následky omylu byly víc než nepříjemné - několik dní bolestí, vysokých horeček, hospitalizace v nemocnici, dlouhodobá léčba antibiotiky.. Podobnost s předchozími příspěvky mne opravdu děsí. NEDOPORUČUJI!!!

Musím říci že mi paní doktorku v 19 doporučila moje dětská která je výborná, ale její doporučení bylo jediné co mě zklamalo. Mudr. mě léčí pokaždé stejně ať mám chřipku, nebo angínu vždy mi dá šumivý Acilpirin C, strepsils med a citron a antibiotikum. Opravdu mě její přístup zaráží a hledám jiného doktora. Také jsem k ní jednou přišla že si myslím že mám nízký tlak protože zvláště v létě omdlívám jestli mi ho změří, ona na mě koukla a řekla že jsem vysoká štíhlá že je jasné že mam nízký tlak,ať piji kafe, vůbec mi ho nezměřila a to musím sebekriticky říct že já svojí postavu vůbec nepovažuji za štíhlou a vysokou ale za normální váhu a střední výšku. Pokaždé odcházím zklamaná, jediné s čím nemá problém potvrdit mi jakýkoliv papír, ať jde o přihlášku na VŠ, autoškolu, nebo papír kvůli táboru... ale to je samozřejmě za peníze tak s tím potíže nemá...