MUDr. Marie Jirsová

Přiblížit mapu
Ordinace prakt.zubního lékaře

Ke Stadionu 1930, Kladno

Přiblížit mapu

Přestože jsem svoji vlastní hloupostí, nechodil jsem na preventivní prohlídky, si přivodil velké komplikace paní doktorka mě neodmítla a zachraňuje co se dá. Oceňuji lidský přístup k pacientům.

Před léty řekl bych dobrý lékář. Paní lékařka příjemná a vždy uklidní, ale.... Nyní co paní doktorka předvádí v její ordinaci je absolutně neodborné a šokující. Půl roku řeším zub po ENDO (plnění kanálků) paní doktorka absolutně neví co dělá, nedělá retgeny nic. Pořád jsem jí důvěřoval a říkal jsem si určitě to spraví, ale po několika navštěvách mi pokaždý bylo řečeno něco jiného, ikdyž jsem tam od prvopočátku chodil se stejným problém. Výplně z kanálků nakonec vyndala na mojí žádost s neochotou, jenže zub pořád stejně bolel. Vyhledal jsem jiného lékaře, kde mi byl udělán rentgen a z hrůzou jsem zjistil, že jedem kanálek mám stále zaplněný, jelikož jsem byl pouze na pohotovosti, zub jsem musel dořešit u svého lékáře. Šel jsem tam..... a máte to vyndáný tam nic není. POKAŽDÉ JINÉ INFORMACE, nesmysly. Vzdal jsem to! Vyhledal jsem soukromou kliniku v Praze kde jsem z hrůzou zjistil, nesprávné ošetření a kompletní zničení zubu! A co navíc? Pod dalšími plombami mám kazy, tudíž zuby nebyly řádně ošetřeny a zadělány s kazy. I přesto, že jsem si myslel po pravidelných prohlídkách, že mám vše v pořádku, neměl jsem! 10 kazů! Všechny převážně pod výplněmi. Navíc zub o který jsem NECHTĚL PŘIJÍT mi byl dnes vytržen a to jen proto, že z malého kazu který jsem tam měl, nebyl řádně ošetřen, zadělán a kaz pokračoval dal, až se mi zub uštípl .... Kdyby to původně ošetřila jak má NIKDY BY SE TO NESTALO a dneska netrpěl 2 hodiny v CHIRURGICKÝ NEMOCNICI NA KARLOVĚ NÁMĚSTÍ!!! Zvažuji poslat kontrolu!

N

S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Nevzdala to se mnou a zachránila mi zub před vytržením. A navíc má opravdu lidský přístup k pacientům.

K této zubařce už bych nikdy nešla. Těžko teď dávám své zuby po jejich zákrocích dohromady. Co jí opravdu jde je trhání zubů a klábosení s přáteli. Za mě naprosto špatná péče!

vždy mi poskytla kvalitní ošetření, vždy našla adekvátní řešení problému, navíc je velmi příjemná se smyslem pro humor

C
Číslo ověřené

U paní dokrotky jsme v péči přes 15 let. Je skvělá. Zachránila mi několik zubů a težkou paradentózu a záněty dásní. Jsem diabetička na inzulínu, přesto jsme obě boj nevzdaly a "své zuby" mám dodnes.
Děkuji i za laskavý a citlivý přístup,optimistickou náladu.

paní doktorka je skvělá, po celý svůj život za ní jezdím z Prahy a její péči si nemohu vynachválit.ov

Velmi dobrý přístup k pacintům.

mě paní doktorka doslova zachránila zuby,které mi jyný lékař skoro včechny svou péčí zničil,je to ta nejlepší a vlastně jediná dobrá a schopná zubařka

Paní doktorka opravdu jen trhá a neléčí.Má tam stále návštěvy nebo telefonuje. Ale jde to tam rychle jelikož všem říká Přijďte za půl roku a nebo jen trhá.