Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
R.O.
Nepříjemná, neempatická, necitlivá. Absolutně vyhozené peníze.
Barbora N.
Michal a Marie jsou oba naprostí profesionálové. Chodila jsem do skupiny rok, dobrovolně jsem odešla, protože se nám za rok povedlo udělat obrovský kus práce a splnit cíle se kterými jsem do skupiny přišla. Mám za sebou několik let individuální psychoterapie a mohu s klidem v srdci říci, že jsou to zatím nejkvalitnější terapeuti se kterými jsme měla tu čest. Skupina funguje na bázi bezpečného prostoru s velmi přátelskou atmosférou. Mohu jedině a jedině doporučit.
Negativní recenze níže je pravděpodobně z důvodu přílišné citové vazby na terapeuta, který v zájmu své bezpečnosti musel vytvořit hranice mezi sebou a klientem, které jsou u této profese bohužel nutné vzhledem ke sklonům klientů emočně se navázat na terapeuta a každodenně vyžadovat jeho energii a čas, což poté zasahuje do jeho osobního života. Pociťovala jsem naopak velkou podporu ze strany obou terapeutů a musím tvrzení vyvrátit. Prosím, neřiďte se negativní reakcí. Oběma, Marii i Michalovi, moc děkuji a vřele doporučuji.
IH8U
Mám zkušenost s psychoterapeutickou skupinou, kde paní Jirků působí jako koterapeutka.
Varovat mě měl již způsob přijímání do skupiny - pouze jednorázový pohovor v délce necelých třiceti minut, bez přítomnosti hlavního terapeuta. To se pak asi těžko dá kvalitně posoudit indikace do skupiny.
Na přijímacím pohovoru jsem paní Jirků otevřeně vylíčila svůj vztah s předchozí terapeutkou (závislost na ní, krize ve vztahu, idealizace x devalvace, opakované ukončování vztahu a následné vracení se..). Do skupiny jsem byla přijata. Když se ty samé problémy začaly objevovat na skupině, velmi rychle se mnou ztratila trpělivost, odtáhla se od mě a když se naskytla příležitost, zbavila se mě. Celkově její přístup hodnotím jako neprofesionální, neempatický, necitlivý.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze