Praktický lékař pro dospělé
Karoliny Světlé 10, Plzeň

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Jaroslava Poláčková: K paní doktorce Ježkové jsem se zaregistrovala poté,co můj obvodní lékař - nebudu raději jmenovat - přešel jinam.Vůbec svého rozhodnutí nelituji.
Jelikož paní doktorka pracuje ve svém soukromém domě,tak už jenom to prostředí na mne velice dobře působí.Je takové rodinné.Co se týče samotné paní doktorky,nelze jí nic vytknout.Je to profesionál a má ke svým pacientům lidský přístup.To se ve zdravotnictví moc často nevidí.Škoda,že jsem paní doktorku nepoznala dříve.

trpeliva,znala,mila. Dobry diagnostik. Prijemne prostredi. Sportovkyne-kolo- Jeji usmev neni profi škleb,je vedouci a soucitny. kdyz doporucim ,bude čekarna jeste vice plna...

K paní doktorce Jěžkové chodím již dlouho. Je velmi pečlivá, důsledná a také velmi milá. Byla bych moc ráda, kdyby podobných doktorů bylo v Plzni víc.

Paní doktorka Ježková je skvělá. Chodím do její ordinace několi let. Nemohu si stěžovat.

Dobrý den, nechal jsem se zaregistrovat u MUDr. Ježková Marie a jsem velice spokojený po všech stránkách.
Myslím, že takových doktorů je potřeba více.
Děkuji
Radek Šerý

K paní lékařce chodím již hodně let,je velice ochotná a přístup aspoň z mého laického posouzení je zcela profesionální a velice obětavá,nechápu jak někdo může napsat takovou špínu co tady čtu,paní lékařka jak jí znám je čestná a hodná,nevěřím ničemu co tady nějaký sprostý člověk o ní píše,tak hodnou a soucitnou lékařku neznám,opravdu bolesti co máme my pacienti bych řekl prožívá s námi a snaží se vždy aby brzo bylo vše pokud možno zase v pořádku,je mě již 52 let a prošel jsem nejméně 6 praktickýma lékařema,nikdy jsem takoví až rodiny přístup nezažil,jinde to bylo co vám je tady máte recepis nashledanou,vím musíme u paní lékařky někdy počkat v čekárně delší dobu,ale zcela to chápu,protože paní lékařka se snaží vše pro nás pacienty to nejlepší,proto to tak trvá někdy déle,mám pro toho co se mu to nezamlouvá radu,JDĚTE K JINÉMU LÉKAŘI to budete koukat jak jsem psal co vám je tady recepis a nashle,to se vám bude zamlouvat?Pokud ano tak tam jděte a nechte naší hodnou paní lékařku pracovat protože my co tam chodíme jsme rádi že jí máme, Petr.G.

Měla by přistupovat k pacientovi s citem a porozuměním,a né k sobeckostí a nezájmem.

nejlepší diagnostik z praktických lékařů

I

U paní koktorky jsem zatím krátce, ale s její péčí a přístupem jsem velice spokojená. Doporučuji.

MUDr.Ježková je lékařka na svém místě. Vždy ochotně a dobře poradí, prohlédne a vyšetří pacienta. Už k ní chodím léta a nemohu si na ni stěžovat. Právě naopak. Jestli si stěžuje někdo, kdo u ní byl jen jednou nebo dvakrát, nemůže paní doktorku soudit. Vřele doporučuji, takových lékařů je málo.