MUDr. Marie Hronková

Ordinace praktického gynekologa

Dobrovského 255, Horšovský Týn

Přiblížit mapu

N

Myslím že paní doktorka nemá vůbec žádný profesionální přístup, 2 roky jsem bez menstruace nijak to neřešila, jen řekla že občas se to stává, je mi 30 let. Přešla jsem k jinému lékaři, který mi to vyšetření udělal a ejhle mám zvětšené oba vaječníky a budu muset na sterilizaci. Taková je p.Hronková profesionálka.

B

ja som z doktorkou spokojna.a nemozem sa stazovat,som s snou velmi spokojna

VÝBORNÁ LÉKAŘKA,PEČUJE O SVÉ PACIENTY VZORNĚ

výborná lékařka,jsem ráda,že ji u nás máme

Nepříjemná doktorka. Člověk se jí pomalu bojí zeptat na gynekologické problémy. Její rady jsou jaksi "zvláštní"...

Já i moje dcera jsme u paní doktorky už dlouho,jsme velmi spokojeny.Paní doktorka se zajímá i o celkový zdravotní stav,moc mi pomohla i mimo gyn.MOHU JEN DOPORUČIT.Výborná a milá je i sestra.

Osobně mám s paní doktorkou jen dobré zkušenosti. Ochotná vyslechnout,poradit.V prosinci budu rodit a dr. se stará skvěle.

Z

Já si na paní doktorku nemůžu v ničem stežovat.Moc ochotná,hodná milá.Pomohla mi když jiný doktoři mě nechtěli registrovat kvůli tomu že sem občan slovenský republiky.V TÝ DOBĚ SEM BYLA TĚHOTNÁ-A ONA JEDINÁ MĚ NEPOSLALA PRYČ JAK TO UDĚLALI 2PŘED NÍ. (bylo to před 9 lety když sem se vdala sem do čech).Ona jediná byli moc ochotná a milá.Za to ji moc a moc děkuji,ted mám 2 krásne zdravé dcerky.Jěště jednou Děkuji.

paní doktorka Hronkova ma profesialni pristup k pacientkam,je odbornice na pravem miste.Jsem rada,že jsem mela štestí a paní doktorka byla moje ginekoložka.

tuhle p.doktorku jěště nikdo neohodnotil??To se ani nedivím,moc příznivých komentářů by tu asi neměla:-)
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.