shoshannah37
Nedoporučuji. Pokud čekáte od zubaře víc, než jen preventivní prohlídku zdravých zubů, jděte jinam. Nemají rtg, preventivní prohlídku vykážou i když ji neudělají a opakované čistění kanálku bez umrtvení je taky zážitek. Nejde-li zub pro bolest zavřít, tak je tady jediným řešením trhání. Antibiotika asi neznají. Mě to stálo 2 zuby, možná 3, než mi to došlo. Nedělejte stejnu chybu.
Helena Palovská
Všechno mi skvěle vždy vyléčila, je navíc citlivá a jemná. Problémů se zuby mám dost, ona vše zvládá.
Pani doktorka je uzasna a krasne laskava.je to nase rodinna zubni lekarka jiz po nekolik generaci.a doufam,ze jeste dlouho bude!u ni si pripadam v bezpeci.a kdyz je potreba,pomuze..
Milá, trpělivá, zdatná ... pro dávící se dělá přestávky :_)
strach ze zubare...tady rozhodne nehrozi)))
Nejlepší zubní lékařka na světě...mám to k ní 40 min. cesty, ale stojí mi to za to..Nemůžu si jí vynachválit
Za paní doktorkou Marií Horkou, která původně působila na našem sídlišti, nyní jezdím sedm stanic metrem a ještě tři tramvají, i když mám řadu zubních lékařů blíž, a to kvůli její laskavosti, ohleduplnosti a jakési uvolněnosti.
Šikovná, citlivá, milá.
Milá je, sestřička rovněž, ovšem mám pocit, že jako zubařka není právě nejlepší. Nepoznala, že mám v zubu bílou plombu, které zuby mi vytrhli kvůli rovnátkům - sestřička se vždy jen nesměle ozve, že má na šestce psanou plombu (když pí dr. říká, že OK), nebo že mi vytrhli pětky a ne šestky... Ordinace je hezká, děti mají hrací koutek ve vedlejší místnosti. Shrnula bych to asi takhle: dokud máte zdravé zuby, je to ok, ale když máte problém, tak začnete přemýšlet o tom, zda nemáte jít jinam.
Skvělá lékařka.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze