Gynekologická ambulance

Gynekologická ambulance
Riegrova 569/II, Třeboň

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Gynekologická ambulance Jiný

Paní Herdová je skvělá doktorka. Člověk se u ní ani necítí trapně protože všechno hned zakecá skvělí přístup, šmrncovní ženská a vše do detailů vysvětlí. Bohužel nová sestrička je nepříjemná a arogantní. Člověk si přijde že jenom příchodem už jí neskutečně otravujete. Těším se až se vrátí stará sestřička která je na mateřské.

Umístění: Gynekologická ambulance Jiný

Paní doktorka je velký odborník. Tam kde špičky selhaly.....tam ona to nevzdala. Mám díky její péči 2 děti a to druhé ,, boží zázrak". Oba to jediná v republice nevzdala.......budu ji dosmrti vděčná. A absence ultrazvuku ??? Pan doktor Stach kam vždy vyrazim....je druhá kapacita....a ještě to vezmu na nákup nějaké ,,odměny". Děkuji děkuji...

Paní doktorka nemá ve své ordinaci potřebné vybavení, nepřítomnost ultrazvuku je velké mínus a když máte problémy, běháte od doktora k doktoru. Já jsem k ní musela chodit od jedenácti let, jelikož se u mě projevily gynekologické problémy již tehdy, musím říct, že mě to dost vyděsilo, nebyla zrovna jemná při vyšetření a jako malá holka jsem se bála vždy každé další návštěvy a vyšetření. Plus je ale příjemné vystupování paní doktorky, je milá. Co mi ale velmi vadilo bylo nepříjemné chování sestřičky, a zařízení ordinace.

K pani doktorce chodím už 8 let. Jsem s ní spokojená, nevadí mi, že ordinace není vybavena ultrazvukem. Když je třeba pošle Vás paní doktorka na ultrazvuk do JH nebo ČB. Nikdy za dobu co k této lékařce chodím jsem se nesetkala s nepříjemnou zdravotní sestřičkou. Ke mně jsou vždy lékařka i sestra milé. Prošla jsem zde svým prvním těhotenstvím v pohodě a bez problémů. Nemám s touto ordinací problém.

Špičková,ochotná a příjemná-základ k jakéko-li léčbě......Doporučuji.Včetně sestřičky

Chodím k paní doktorce již 14 let. Jsem s ní velice spokojená. Je výborný diagnostik, měla jsem velké gynekologické problémy a paní doktorka mi moc pomohla (dva lékaři před ní to nedokázali). Za dobu, kdy k paní doktorce Herdové chodím jsem byla dvakrát těhotná, péče byla vždy výborná. Na ultrazvuk jsem si zajela do Č.Budějovic a nevidím v tom problém. U zkušeného lékaře není nutný ultrazvuk v těhotenství při každé návštěvě. Co se týká přístupu, je paní doktorka velice příjemná a ani sestřička na mě nikdy nebyla nepříjemná. Uznávám, že v čekárně v Chlumu je někdy slyšet hovor z ordinace, ale většinou si čtu knihu a nevnímám, o čem se mluví. Kdybych byla zvědavá a dala si záležet, tak bych ho asi slyšela.

Pani doktorka je naprosto bezvadna - pomuze, poradi a clovek se u ni neciti trapne. I bez ultrazvuku zjistila muj problem, okamzite zaridila vse potrebne a pred i po zakroku se o me velice dobre stara. Na recept jsem take nikdy necekala (asi se nebojim zaklepat a rict si o nej:) ) VRELE DOPORUCUJI :)

Souhlasím všechno je slyšet a doktorka velice nepříjemná

Jsem velmi spokojena a vřele doporučuji

Pani doktorka je příjemná,ale občas moc hlasitá.Celé moje těhotenství se o mě výborně starala,vždy poradila a nikdy jsem s ní neměla sebemenší problém.