Ordinace PL pro dospělé
Chotkova 65, Veltrusy

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace PL pro dospělé vyšetření

Neustálé fronty na hodiny,paní dr. Hájková nezvládá tolik klientů,které stále nabírá.Po 20min kdy tam nikdo není vstoupíte do zakouřené ordinace!Když se dr. znelíbíte hází po Vás papíry běžte si kam chcete.Konkrétně řekla, já tu nejsem pro Vás!!Pro koho jiného by tu byla?Profesně snad nic nezanedbá,jako člověk nadřazená a direktivní.

Umístění: Ordinace PL pro dospělé

Dobry den,k pani doktorce chodim jiz spoustu let a jako lekar je vyborna.Jen si myslim,ze by si nemela nabirat tolik pacientu.To cekani v cekarne a ten pocet pacientu je uz moc.Myslim si,ze je to uz kontraproduktivni.Ve finale nebude mit cas pro nikoho.Posledni dobou je to v cekarne jiz extrem.Mozna by pomohl nejaky system lusrecku na poradi pacientu,aby to nebyl boj o misto jako d nes.Poradovy elektronicky system by pomohl.

Poprvé jsem za ní přišel ve stresu, protože jsem byl v tíživé životní situaci a od té doby se ke mě chovala jako ke kriminálníkovi, vždy pečlivě spíše řešila, jestli si nevymýšlím, než aby mi pomohla, za mě je to nejhorší a nejarogantnější lékař u kterého jsem kdy byl.

Paní doktorka Hájková je skvělá a pečlivá lékařka. Mně moc pomohla, odhalila během několika hodin to, co jiní hledali neúspěšne několik týdnů a díky ní se podařilo nemoc bez následků vyléčit. Jsem ji vděčná. Je vždy vstřícná, poradí, ochotně odpoví na otázky. Mohu jen doporučit. RM

pani doktorka Marie Hajkova, je opravdu skvela, vzdy se snazi pacientovy pomoct a poradit i nad ramec svych lekarskych povinnosti...urcite bych ji nevymenila

Velmi dobrá parta lidí v její ordinaci(sice občas obě holky zavrčej,ale na to máme nárok všichni).Doktorka je důsledná,pečlivá a kamarádská,jedna z těch,která s pacientem komunikuje a nekouká pořád do počítače.
Má pořád plnou čekárnu a to mluví za vše.
Jestli vám nevadí dlouhé čekací doby a plno nervózních(nechápajících,že zrychlit to nejde) pacientů,tak neváhejte.Doporučuji.

jeto velmi milá paní doktorka!!kdyz muže tak pomuze!!zdravím všechny.Monika sedláckova

Pečlivá, důsledná, příjemná. Snad jen stále moc lidí v čekárně.