Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Miroslava
Nedoporučuji tuto lékařku, jedná jinak s každým. Špatná zkušenost při návštěvě její ordinace se synem. K nám se chovala přísně a v očích zloba. Po té co jsme odcházely přišli další jiné pleti. A reakce a chování úplně jiné. Rozplivala se, na ně usmívala. Chování změnila i přístup. Píše si co chce komu, nadává na ty kdo ji není zrovna sympatický. Jsme rádi že už k ní nechodime. Nedoporučuji
lucinka.n02
S paní doktorkou jsem velmi spokojená, i navzdory své vytíženosti má velmi citlivý a lidský přístup, nepředepisuje jen léky a nazdar. Skutečně mi pomohla a jsem jí za to vděčná.
lukassek3
Jsem s paní doktorkou velice spokojená,umí porozumět,nasloucht,vcítit se do dětské duše a pomoci ji,dokáže poradit ve všech směrech je prostě užasnáááááá a já sama dávam samééééééééé 1111111111111111111111111.
valdmanova.iva
O panu doktorovi mnonho nevím,byli jsme u paní doktorky,s mojí mamkou,které se projevila senilní deprese ve velice zvláštní formě.Ale sestra trvrdila,že mi posílala sms ať nechodí na ordinaci a nic jsem nedostala.Buď se spletla nebo lhala,nebo se chránila.vyšlo to na stejno,mamka jela na Fifejdy zbytečně z Poruby.Vlastně dostala léky na týden,tak to tak zbytečné nebylo....ale mně vynadala,že jsem ji neupozornila,že nemá jezdit.
Máme autist. syna, byli jsme u více lékařů. ale paní Foltýnová je osoba na svém místě, doporučuji.
Příjemná lékařka ,která problémy řeší !!
Paní doktorka pracuje srdcem a to je zvláště u dětí velice důležité.Ví jak proniknout do těch nejzranitelnějších a to jsou naše děti.Umí se vcítit do těch malých ,poraněných dušiček a hlavně jim i rodičům pomoct. Klobouk dolů před paní doktorkou Foltýnovou. Šimečková.
paní doktorka je odborník a skvělý člověk
Paní dokotorka na mne vždy působila velmi příjemně, vyšla nám vstříc a velmi si vážím "lidského přístupu". Doporučuji
Paní doktorka je velmi starostlivá a pracuje nad rámec svých lékařských povinností. Je to opravdový odborník se srdcem!
LK
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
dobrý den, chtěla bych vás požádat o pomoc. V poslední době spoustu situací nezvládám, a zhroutím se téměř ze všeho. S mamkou už nekomunikuji tolik kolik bych chtěla a spíš se jenom hádáme. Ve škole se mi zhoršují známky, jako sportovec kašlu na tréninky. Nic mě nebaví. Po nocích brečím a...Více
Dobrý den, bylo by dobré, ať vyhledáte urgentně odborníka- psychiatra a také klinického psychologa. Nepíšete, odkud jste, ani kolik máte roků, tedy nemohu Vám poradit blíže. S pozdravem M.Folt

Dobrý den ,mám 9 letého syna autista s těžkým ADHD,chodíme k panu doktoru Matýsovi,syna už poslední dobou nezvládám,a nevím si s ním rady,pan doktor se mnou nic neprobere jak na něj,a posílá syna jen do léčebny.Tam ale vždy spolupracuje.Ráda bych se zeptala jestli neberete nové pacienty.Děkuji.
Dobrý den, v současné době nové klienty nepřijīmám.pokud syn v léčebně funguje doporučuji kontaktovat mgr. Přemysla mikoláše. Rozumí autismu a umí poradit. S pozdravem m.foltynová