Praktický lékař pro děti a dorost
Čs. armády 6a, Hlučín

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Paní doktorka je odbornice. V našem případě byla vždy pečlivá a vstřícná. Chodila jsem k ní jako malá a teď se svými dětmi. Moc jí děkuji za sebe i své děti.

Raději budu s dítětem dojízdět 20km dál od bydliště než chodit k této doktorce. Rodiče pořádně ani nevyslechne nebo jim nevěří a zdravotní stav dítěte zlehčuje a to nemluvě o tom, jak je se vším bleskurychle hotová. Zkušenosti možná má, ale v našem případě je nikdy nebyla schopna uplatnit.

Se svým synem jsem u ní byla dvakrát, když zastupovala Dr.Drábkovou. A víckrát už raději nikdy. Poprvé mu jako novorozenci předepsala úplně zbytečně antibiotika a ještě k tomu v dávce pro roční dítě. A po druhé absolutní nezájem o dítě. Při první angíně navrhuje odstranění mandli.

I

Velmi dobrá lékařka, inteligentní a profesionální.

Paní doktorka Dočkalová je podle mého názoru dobrá lékařka.Je trochu odměřená, ale je to odbornice.

K paní doktorce jsem chodil už jako malý kluk a musím říct, že jsem byl vždy moc spokojený.Bohužel časy se mění, já vyrostl a musel jsem změnit!Doporučuji!!