Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Jitka Burdová
Paní doktorku Cupalovou znám velice dlouho,chodila jsem k ní se svými již dospělými dcerami 23 a 20 a teď i se svou nejmladší,které bude letos 7.let.Dojíždím k ní z Ohrazenich , je velice milá a zkušená a hlavně nespěchá všechno vždy pečlivě vysvětlí ,děti ji milují.Vřele všem doporučuji.Také sestřička je poklad nad poklady.Neměnila bych.
Jitka Burdová
U této paní doktorky jsme sice chvíli, ale spokojení! Hlavně proto, že si udělala čas na všechny moje otázky, které jsem zatím měla a ke všemu mi dala podrobnou přednášku, nespěchala. To u jiných lékařů neznám! Sestřička je taky miláček :o)
Jsem naprosto spokojená.
Dagmar Badžgoňová
Paní doktorka nám díky své pečlivosti zachránila dceru. Malá měla meningokoka typu B a paní doktorka i když si myslela, že má jen virózu, trvala na CRP. Když se objevila vyšší hodnota, než čekala, ihned nás s doporučením odeslala do nemocnice k dalším vyšetření a tím naší 15ti měsíční dceři hodně moc pomohla, možná i zachránila život. Všichni víme, jak ošklivé následky může mít meningokok, když se na něho příjde pozdě. Takže paní doktorce ještě jednou moc děkuji a všem ji vřele doporučuji. Je to opravdu zkušená lékařka, která si nehraje na boha, je velice vstřícná, příjemná a pečlivá a tak když si není stoprocentně jistá svou diagnózou, raději pošle k dalšímu vyšetření.
Petra
Paní doktorka je moc milá a zkušená,nezakrněla na zastaralých názorech a i přes svůj věk jde s dobou,zná moderní preparáty. Hlavně však oceňuji její velmi ochotný a vstřícný přístup jak k malým pacientům,tak k rodičům
Míla
Velmi hodná, a přitom zkušená paní doktorka.
Všem doporučuji.
Konvalinová
Paní doktorka je velmi miloučká křehká dáma, která má ráda dětičky. Sestřička je též hodný človíček, co pomůže i v situaci, která není náplní její práce. Jsem velmi ráda, že naše holčička je v příjemné i odborné péči této svítkovské ordinace.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích