Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Marcela
Na paní doktorku mám neutrální názor. Byla jsem u ní dvakrát - poprvé s dlouhotrvajícími bolestmi v krku, podruhé se zánětem vedlejších nosních dutin. Nemůžu říct, že by paní doktorka byla nějak nepříjemná, jen toho moc nenamluví - rychle vás vyšetří, napíše léky a za pár minut odcházíte z ordinace. Za velké plus ale považuji to, že paní doktorka ošetřuje bez objednání.
. . . . .
neochotna, neprijemna, arogantni a povysena. Nejhorsi ORL, u ktere jsem kdy byla. K memu 4 letemu diteti se chovala jako k dospelemu. Naprosta neschopnost empatie a prace s lidmi. Nejsem jedina tohoti nazoru. V nasem kolektivu v praci uz vsichni chodime jinam
Pani doktorka, je opravdu skvely odbornik, to ze se neusmiva, a budi dojem neprjimeneho cloveka, na tom nic nemeni, neni povinnosti lekare byt rozesmaty od ucha k uchu, je vecna, strucna, tomu se neda rici nelidsky pritup. Je takova jaka je a na to jsme si za ta leta co tam chodime cela rodina jiz zvykli. Jako na odbornika na ni nedame dopustit.
Jana Sováková
Paní doktorka je skvělá odbornice a profesionálka, nicméně její "lidský" (nebo spíš nelidský) přístup vše vetuje. Neochotná, nepříjemná, nekomunikativní.
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze