Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie
Zahájská 431, Litomyšl

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolí

Umístění: Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie Jiný

Velmi oceňuji individuální přístup, příjemné jednání personálu včetně paní doktorky Chadimové, dostatečný přísun informací v průběhu léčby a také samozřejmě i to nejdůležitější - konečný výsledek.
Mohu doporučit!

Umístění: Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie Jiný

V žádném případě nedoporučuji dr. Chadimovou. Nepříjemná, s diagnózou dcery, byla velmi rychle hotova. Jednání příšerné, několikrát opakovala, že má hodně práce a že bude jedině ráda, když se rozhodneme u ní léčbu nepodstoupit. Opravdu jsme se rozhodli nepodstoupit. Chovala se k nám hrozně nepříjemně, arogantně bez empatie, před dcerou začala, že jí vytrhá zuby a že jí bude čekat chirurgický zákrok zkrácení dásní a ještě mě sprdla, že jsme to měli řešit v 6 letech. Dr nás poslal letos. No hrozný hrozný hrozný.

Z
Umístění: Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie Jiný

Ordinace a prostředí krásné a čisté, ale chování paní doktorky Chadimové velmi chladné, arogantní a netaktní. Nechápu, jak takový člověk může pracovat s lidmi a s dětmi obzvlášť. Nikdy více.

Umístění: Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie Jiný

Paní Chadimová se chovala velice arogantně a neprofesionálně. Neposkytla žádnou informaci ohledně případné léčby (délka, průběh, ...), pouze zmínila cenu. V případě zvolení levnější varianty se způsob chování ještě více zhoršil. Léčbu na této klinice nakonec nepodstupuji. Zvolila jsem jinou kliniku a tam jsem maximálně spokojená.

Umístění: Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie Jiný

K paní doktorce jsem chodila již před několika lety, měla jsem fixní rovnátka, stejně tak sestra. Rodiče za ně dali opravdu nemalé peníze. Po sundání jsem dostala jen dlahu a nic dál. Už se nemuselo nic platit a léčba byla ukončena. Bohužel nedostatečně, zuby se mi po pár letech vrátili téměř do původního stavu. Sestra měla větší štěstí, šla studovat do jiného města a léčbu dokončila jinde. Po sundání dostala drátek na vnitřní stranu zubů a vše proběhlo v pořádku. Na můj dotaz paní doktorce, pro já mám jen dlahu jsem se nejdříve odpovědi nedočkala, po naléhání rodičů nám bylo řečeno, že to tak prostě je. Ale třeba už je paní doktorka lepší.... Já ovšem řeším, co teď. Peníze za další fixní rovnátka se mi dávat nechtějí...

I
Umístění: Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie Jiný

Má první návštěva byla také tou poslední. Prostředí velice pěkné, sestřička příjemná, ale paní doktorka Chadimová? Příšerná! Nepříjemná, arogantní a s opravdu netaktním přístupem. Absolutně neporadila, člověk aby z ní páčil co má dělat a div jsem si sama nemusela vymyslet i léčbu. V dnešní době, kdy si člověk chce připlatit za nadstandardní léčbu, očekává empatii a trochu milé a lidské chování. To bohužel paní doktorka nemá.

Take tuto ordinaci velmi nedoporucuji. Pri prvni navsteve, kdy jsem k p. Chadimove byla dána kvuli tomu, ze muj doktor skoncil. Prvni schuzka a posledni. Pri dotazniku strasne potrebuji vedet povolani rodicu..na co? Chodim k nim ja nebo rodice? Nereknu kdyby se ptali na moje, ale stejne na co to zubar musi vedet. Jo reknou si, ten ma tatinka reditele ty budou mit penez dost z nej neco dostanem. A druha vec mela jsem uz sve sundavaci rovnatka na noc. uz, kdyz na ne v ustech koukala vubec pry nesedi a musim si udelat a zaplatit nove. Pak jsem presla k jine ortodonticce a mam stare nechane do dnes jen je upravuje...zajimave

N
Umístění: jiné místo fixní rovnátka

S paní Chadimovou jsem byla jako pacientka velmi spokojena. Ceny jsou podle mě u jiných lékařů podobné, na rovnátkách se ušetřit zkrátka moc nedá. Oproti jiné ortodentce, která mi chtěla do pusy nacpat v mých 17 letech umělé zuby, byla paní Chadimová velmi ochotná navrhnout jiná řešení - tedy dotvoření zubů, které už mám (podobná metoda jako když si ulomíte kus zubu) a díky tomu mám teď své krásné dvojky a zuby rovné a bez předkusu.
Jediné, co bych vytkla, je doba strávená v čekárně. Nejednou se mi stalo, že jsem byla objednána na určitou hodinu a vzali mě až o 30min později.
Se službami i řešením pro mé tehdy nešťastné zuby jsem velmi spokojena a paní Chadimovou doporučuji!

Na ortodoncii docházím již druhým rokem a nemohu si stěžovat.Při nástupu jsem měla vážně hrozné zuby,jak malý upírek,byla to složitá léčba a dnes se už konečně mohu smát a ukázat tak své zuby.Jak doktorka,tak sestřičky odvádějí dobrou práci. Za to jim patří velké dík. :)

Zdravím všechny, ortodoncii paní doktorky Chadimové navštěvuji už skoro rok a nemohu si stěžovat. Přístup a jednání paní Chadimové je velmi profesionální a rovněž přístup a jednání personálu je profesionální. Mohu doporučit ortodoncii u paní doktorky Chadimové v Litomyšli.