Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Olina
Paní doktorka je vstřícná, velmi milá, šikovná a rychlá.
Janka
K pani doktorke sme doraizli so sedemrocnou dcerkou s akutnym a bolestivym zanetom stredneho ucha po 4 rokoch. Bohuzial sa nam nemohla venovat, nakolko vydavala objednanym pacientom nasluchatka a poslala nas prec.
Martin Zoul
k této doktorce si chodím pravidelně propláchnout uši, jejichž častým zanášením trpím. vždy byla velmi precizní a měl jsem pocit, že jsem v dobrých rukou.
Lucinia
Paní doktorku Černou mohu pouze doporučit. Je profesionální, co se týče diagnóz a rovněž velmi milá k člověku. Trpím opakovanými záněty uší (jak zvukovodu tak stř. ucha) a nikdy mi nedala najevo, že bych ji nějak obtěžovala či si to mohla vymýšlet. Vždy mě vyslechla, prohlédla a i přesto, že je u ní velmi dlouhá čekají doba (pod půl hodiny prakticky nejde), tak se opravdu vyplatí si počkat.
Výborná paní doktorka, jak pro dospělé tak pro děti. Je velmi pečlivá, vstřícná a její diagnózy se potvrzují. Ona i sestry jsou profesionálové. I přes dlouhé čekací doby mohu jen doporučit, po špatných zkušenostech u jiných lékařů si zde na kvalitní vyšetření raději déle počkám.
K paní doktorce jsme přestoupili. Výborná, doporučuji.
kája
Paní doktorka je velice milá, profesionální. Mohu velmi doporučit!
zábranská
Paní doktorka je velice milá, vstřícná. Dokáže komunikovat s dětskými pacienty i s dospěláky. Máme s ní ty nejlepší zkušenosti.
P.B.
Velice hodná a vstřícná paní doktorka. I obě její sestřičky jsou skvělé.
Lípová
Velmi schopná a milá lékařka.Doporučuji
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze