Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Magda
Úžasná lékařka se skvělou sestrou. Vše vysvětluje, vyslechne všechny problémy s porozuměním a nic nepodceňuje. Bezproblémová komunikace a naštěstí to není ten typ lékařky co hned na vše nasazuje antibiotika.
M.A.
Paní doktorka je velmi pečlivá, ale její přístup a nedostatek pochopení k mým problémům mě donutil změnit lékaře. Přijde mi také velmi náladová - mnohdy jsem se bál návštěvy.
Petr
Paní Doktorka je je velice pečlivá,ochotná pomoci v každém problému,nic neponechává náhodě a k tomu všemu má velmi profesionální a hlavně lidský přístup k pacientovi.Doporučuji.
Nejen že je paní doktorka velmi příjemná a lidská, ale i jako odborník je bezchybná. Vyšetřuje pečlivě, nic nepodcení a jednou už mě zachránila od velkých zdravotních komplikací rychlým a přesným odhadem situace, za který se jí pak obdivovali i lékaři na jipce.
Velmi pečlivá a vstřícná paní doktorka.
paradni doktorka!!! :-)
Příjemná,pečlivá,pozorná,léčbu dotáhne do konce,neváhá poslat k odborníkovi,umí poradit.Jsem maximálně spokojen.
Jsem s paní doktorkou spokojená.
Super paní doktorka.Vždy se snaží najít řešení a léčbu dotáhne do samého konce.
Její přístup je velmi profesionální a zároveň přátelský,což občas pacient někde postrádá.Můžu doporučit.
Paní doktorka je velmi pečlivá a spolehlivá.Jsem s ní nad míru spokojená,protože pomáhá nejen mě,ale pomohla i mým synům (16a3).Nikolajeva
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí