MUDr. Marie Čapková

Přiblížit mapu
Ord. prakt. lékaře - stomatologa

Na Příkopech 103, Příbram

Přiblížit mapu

Velice pečlivá, milá, příjemná paní doktorka. Chodím k ní už víc jak 15 let a neměnila bych!!!

Naprosto profesionální péče, dr. Čapková patří mezi špičky.

Vynikající zubařka. Velice pečlivá a svědomitá. Vše přesně vysvětlí. Zřejmě pečlivost na úkor čekací doby. Ráda si počkám. Jsem ráda, že k ní mohu chodit.

Z lékařského hlediska naprosto bez připomínek - patrně jeden z nejlepších stomatologů v okolí, z lidského hlediska pokulhává - často velmi dlouhé čekací doby i přes objednání na určitou hodinu, bez upozornění a případného odhadu časového posunu (např. sestry) sedíte v čekárně i 2 hodiny a více, což např. s dětmi je horor. I paní doktorka by si měla uvědomit, že i ostatní mají nějaké zaměstnání - toto její chování je naprosto neprofesionální, jinak opakuji z hlediska lékařského výborná.

výborný zubař,po špatných zkušenostech se opět nebojím chodit na preventivní prohlídky, zuby mi zachránila.

Stoprocentní odbornice s profesionálním přístupem, perfektní, přímé jednání, vždy připravena pomoci i poradit. Kde bychom byli, kdyby všichni lékaři byli jako ONA!

Šikovná paní doktorka, která je jistě jedničkou v Příbrami. Je milá, hodná k dětem, dokáže člověka naladit tak, že ani nevnímá bolest :). Rozhodně doporučuji, pokud vás vezme, nebudete litovat.

Skvělá odbornice, velmi pečlivá, dle mého názoru žena na svém místě. Chodím k ní i s dcerou a i k dětem má perfektní přístup. Dle mého názoru se svojí skvělou sestřičkou tvoří perfektní tým. Doporučuji všem, ale asi má plno ( no aby taky ne, když je tak šikovná ).