Při indikaci ošetřovatelské péče lékařem, je hrazena ze zdravotniho pojiśtění.
- Sestra domácí zdravotní péče
Péče o diabetiky
Převazy kožních defektů a operačních ran
Zobrazit ostatní profily ošetřovatelů v okolíSlužby a ceník služeb
Jak fungují ceny?
Hledejte v názorech
Chtěla bych poděkovat touto cestou sestřičkám od paní Altmanové,
léčím se na onkologii a její sestřičky mi pomáhají žít doma , se svou rodinou .
Jsem jim za to velice vděčná . DĚKUJI ! T.
Doporučuji
Lucy
výborná spolupráce,sestřičky jsou svědomité,milé a své práci rozumí,mohu jen doporučit
vranik
Sestřičky od paní Altmanové jsou milé , vstřícné ,pracovité .
Je tady velice dobrá komunikace mezi sestřičkou ,pacientem a ošetřujícím lékařem.Spolupracujeme už roky a vždy se na ně těším.
Odpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Je mi 13 let a mám nastoupit v nejblišší době do nemocnice ale mám problem že se ve svem věku pořád v noci počurávám a občas se mi stane že se i pokakám. Budu muset pak v nemocnici nosit pleny celej den nebo jen v noci nebo jak to utakto starých dětí řeší děkuji za odpověď
Již jsem vám jednou odpověděla - oslovte psychiatra. A.

Dobry den, už asi přes tyden mě bolí u srdce a hůř se mi dýchá. Ráno když se vzbudim tak se mi i motá hlava . Už jsem z toho i trochu ve stresu.Je mi 19 a kouřil jsem asi 3 měsíce elektronickou cigaretu. Jak jsem měl tyhle problémy tak jsem s kouřením přestal a vubec mi to nepomohlo. Nevíte co...Více
Dobrý den váš problém má řešit lékař, obraťte se prosím na něj. S pozdravem tým zdravotních sestřiček.