Marie Achourová

Přiblížit mapu
Ordinace dětského lékaře

Zahradní 127, Teplá

Přiblížit mapu

s moji mali dcerkou sme mneli potize s nasi stavajici lekarkou ktera moc pouzivala antibiotika na akzdou malickost a neptala se nas na to bude li dite ockovano cim a jake sou spojene potize atd.tadle pani doktorka marie s tepli je vstricna nasmu veganskemu a prirodnemu spusobu zivota a verime ji ze nase dcerke dava jen to nejlepsi.vreli odporucuji

T

Nejlepší pediatr ktereho znám. Víborná lékařka takoví by mohli býv všichni.

Paní doktorka je perfektní odborník. Vždy pomůže a člověk se u ní cítí v bezpečí. Už jsem k ní chodila jako malá holka a teď k ní chodím i se svými dětmi.Mohu jí všem jen doporučit. Má i skvělou paní sestřičku, která je také velice ochotná.

Mudr.Achourová je výborná lékařka ale i člověk ochotná a vždy se snaží co nejlépe pomoci.

Paní doktorka je moc fajn,ochotná vždy pomoci a poradí s čím je potřeba.Poradí mi i řešit některé potíže bylinkama - sirupy,což mi vyhovuje.

Velice dobrá,hodná a citlivá paní doktorka.Vážím si jí a děkuji.

Tak tahleta paní doktorka je naprosto dokonalá

Perfektní dětská lékařka, která se mimo jiné věnuje i čínské medicíně.Vždy se snaží najít podstatu potíží, neléčí jen to, co je napovrchu.Každá návštěva v její ordinaci je balzámem na duši najen pro děti, ale i pro rodiče.Spím klidně, když vím, že jsem zdraví svých dětí vložila do rukou této lékařky.Se svou vždy usměvavou sestřičkou tvoří skvělý tým :)