Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
E.K
Doktor s velkým pochopením a cítěním :) pohodář který vždy s klidem vyjde vstříc , jsem velmi uzavřený člověk , ale už při pohledu na pana Dr. Se cítím velmi klidná a nestydím se říct i jaký kolik intimní zdravotní problém , takže vřele doporučuji
valdez59
Je to perfektní lékař,výborný přístup k pacientům,jsme u něj celá naše rodina a všichni jsme moc spokojeni.A sestřička je taky moc super,komunikativní a moc hodná.
Svatopluk
Přišel jsem za ním s bolesti páteře a bylo mi řečeno,že to je z nadváhy,tak mi začal měřit tlak a vážit,s tím,že mě začal moralizovat,že moje nadváha souvisí s bolestmi. Asi u pana doktora musí být všichni štíhlí,jinak nemoci se odvíjí od nadváhy pacienta. Odešel jsem od něho.
jiri.glasa
Velmi dobrý lékař,všem vřele doporučuji.Tady se na něj zlobí jen ti,co asi rádi simulují a nedostali od něj nemocenskou.Jak říkám skvělý lékař i člověk.Pane doktore děkuji že jste.J.G
ON
Mráz jako prase a pan doktor mě i přes tuto zkutečnost ochotně přišel ošetřit až ke mně domů. Info pro Hosta z 20. března 2011. Tak na tebe už je voda dávno uvařená a nechápu, proč si nevyhledáš doktora, který simulanty trpí.
ON
Fajný doktor, bojím se toho, až jednou odejde do důchodu. Obávám se, že lepšího už neseženu. Vstřícný, komunikativní a navíc sportovec.
Honza
Vždy ochotný
Sestru v 19-ti letech začly bolet klouby na chodidlech.Asi si dovedete představit, jak se cítila když jí bez jakéhokoli vyšetření řekl, že má DNA (kroucení prstů a končetin).Probrečely jsme celý den a hledali na internetu co to vlastně je, protože pan doktor jí k tomu nic neřekl.A ono si stačilo koupit ortopedickou obuv.Byl to totiž problém nevhodné obuvi a né nemoc.
Jsem velmi spokojena. Vychází vstříc. Ochoten poradit i pomoct.Takových lékářu je zapotřebí víc.
Jsem velmi spokojena s lidským přístupeme pana doktora i jeho sestry. Jeho odborné znalosti považuji za velmi dobré. Vždy se snaží pacienta vyslechnout, nepodceňuje jeho zdravotní stav, pacient nemá obavu se mu svěřit i s jinými okolnostmi a problémy. Dívá se na pacienta "celkově". Jsem velmi spokojena s jeho léčbou, přístupem a radou. Vřele doporučujitakového lékaře svým známým.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě