Kontaktní údaje

Vlašská 36, Praha

Přiblížit mapu

G
Umístění: jiné místo • Deprese a problémy...Více s alkoholem Méně

Skvělý lékař, jak po stránce odborné, tak po stránce lidské. Nepatří mezi ty, kteří pouze definují diagnózu a medikaci. Snaží se skutečně porozumět duši klienta a dopomáhá k tomu i jemu. Za mě velký dík za mnoholetou péči a podporu. Tereza S.

Pan doktor Koranda
je velice příjemný a vzdělaný lékař s neuvěřitelným rozhledem.
Své práci rozumí na 100% a je na něm vidět, že ji dělá rád.
Jsem mu velice vděčná za vše a děkuji.
I.S.

Děkuji panu doktorovi za profesionální, ale zároveň empatický přístup, který je nesmírně důležitý v momentě, kdy to nejvíc potřebujete! Soňa

Pan doktor Koranda je velmi inteligentní lékař, léčbě psychických problémů se věnuje s originální invencí a používá k pacientovi individuální přístup, což není pro psychiatrickou praxi příliš časté.

Perfektní a empatický přístup. Výsledky hovoří za vše. Podle mého názoru nejlepší.

je správnej

Pan doktor Koranda je velice šarmantní, příjemný a vzdělaný lékař, s neuvěřitelným rozhledem. Své práci rozumí na 110% a je na něm vidět, že ji dělá rád. Jsem mu velice vděčná za přístup k mému synovi, který ho okamžitě přijal jako přirozenou autoritu, přestože s tím jinak má problém. Laskavý, ochotný, vstřícný. Děkuji za celou rodinu! Margita Š.

Doktor Koranda je velmi dobrý a hlavně schopný lékař, který má srdce na pravém místě. Dokáže naslouchat a poradit.
Děkuji za rozhovor na Vaší oslavě.
Pavel Hora

Nejlepší lékař v Praze.
Děkuji moc.
Petr.Hil.1979

Mudr Koranda je nejlepší lékař v Praze.
Děkuji moc celé jeho ambulanci.
Petr H.