Kontaktní údaje

Praktický lékař pro dospělé

Malkovského 603, Praha

Přiblížit mapu

G

Paní doktorka je velice milá a hlavně ochotná člověka léčit a vyléčit. Za její skvělý přístup k pacientům
jí velmi děkuji. Jsem velmi nráda, že jsem se k ní stihla přehlásit, bohužel má kapacitu plnou. Dřív jsem
pouze v opravdu nevyhnutelných případech navštěvovala paní doktorku Krátkou v Brandýse nad Labem,
ale často jsem od ní odcházela s pocitem hypochondra, takže mi bylo po její návštěvě ještě hůř. To se o této paní lékařce ku spokojenosti všech jejích pacientů skutečně říct nedá. Je tomu přesně naopak.

Teď je to už problémová ordinace, musíte se objednávat, termíny 10-14 dní dopředu, Doktorka už tam skoro není, zastupuje jí nějaká mladá, ani jméno nemá na dveřích.

I

Velmi dobrý diagnostik, hledá příčinu problému, kterou se snaží odstranit, neřeší pacienta-klienta ode dveří, věnuje mu dostatečnou péči a čas.

Již od mých 16 let jste moje praktická lékařka, je to tedy skoro 25 let! Jsem moc rád, že to tak je a neměnil bych.
Děkuji. M.P.

Č

Paní doktorka je skvělá doktorka s velice lidským přístupem. Jsem ráda, že jsem se k ní stihla přihlásit včas.

Výborná lékařka

Hodná a zodpovědná. Jednoduše - naše "zlatíčko "

Paní doktorka patří mezi nejlepší lékaře, které jsem potkala.
Je velice odborně na výši,moudrá,milá a trpělivá.
Takový lidský přístup jako má ona se hned tak nevidí.
Je vzorem všem ostatním.
Děkujeme za ní !

Jsem opravdu stastna, ze smim rici, pi.MUDr.Votavova je i mou lekarkou.
Sofistikovana lekarka s vysokymi znalostmi a moralnim kodexem.
Citliva s osobitym pristupem ke kazdemu pacientovi, ktera hleda take priciny nemoci.
Mam radost, ze i jeji scera studuje medicinu, mam jistotu, ze zde bude ojedinela lekarka i pro dalsi generaci:-)
Mozna meho vnuka...:-)
Děkuji Vam pani doktorko

Zahrádková Karolína Magdalena

Pani doktorka nám vždy účinně a rychle pomohla. Vystupování má taktéž velmi příjemné. Mohu jen doporučit. Bohužel kapacita pacientů je vyčerpána.