MDDr. Maria Štiller (dříve Rojowska)

Zubař Více

Ostatní služby

Umístění: Stomatologie Letna preventivní prohlídky

K paní doktorce chodím už několik let a jsem velmi spokojena. Vždy je pozitivně naladěna, zajímá se, zda je vše v pořádku, vše podrobně vysvětlí. Do ordinace přijímají pacienty dle času objednání, nemusí se dlouho čekat. Cenově je péče dražší než u předchozích stomatologů, ale nesrovnatelně lepší, precizní a bezbolestivá. Při přestupu sem bylo nutné několik zubů ošetřit znovu a lépe, teď mám zuby víceméně v pořádku a péče se obejde bez větších zákroků. Takže návštěva zubaře už nepatří k mým negativním zážitkům, z ordinace odcházím s úsměvem.

Umístění: Stomatologie Letna preventivní prohlídky

Doctor Štiller is the reason I am no longer feeling uncomfortable going to a dentist. She is highly professional, polite and kind. Great doctor!

Umístění: Stomatologie Letna dětská stomatologie

Děkuji za důkladnost a vlídnost, dcera k paní doktorce chodí od 1,5 roku a doufám, že díky pečlivosti a dobrému přístupu se v budoucnu nebude bát k zubaři chodit.

Umístění: Stomatologie Letna extrakce zubu

Vše proběhlo bez problému, nemohu si na nic stěžovat.

R
Umístění: Stomatologie Letna ošetření kořenových kanálků

S péčí paní doktorky jsem moc spokojena. Někdo může říct, že ošetření je příliš drahé, ale odpovídá kvalitě provedení a péči. Prostředí je příjemné, jsem spokojena i se sestřičkou. Děkuji za řádnou péči o zuby.

Umístění: Stomatologie Letna preventivní prohlídky

Nejlepší zubařka, pečlivá, šikovná, chápavá. Jsem ráda, že jsem na ní narazila.

Umístění: Stomatologie Letna ošetření kořenových kanálků

Skvělá zubařka - velmi milá, empatická, podrobně vysvětlí průběh léčby, nabídne více možností ošetření - pokud to lze. Ošetření je absolutně bezbolestné. Mám od dětství fobii ze zubaře a k paní doktorce chodím beze strachu. Zachránila mi zub, kde byl vleklý velký zánět a dle mé bývalé zubařky to byl pouze ,,citlivý krček,, Hodně dlouho jsem se nesetkala s tak skvělým přístupem, paní doktorku můžu jen a jen doporučit.

Umístění: Stomatologie Letna ošetření zubního kazu

Paní doktorka je skvělá v tom, co dělá. Její léčba je vždy účinná a její přístup k pacientům je opravdu profesionální. Můžete se spolehnout na to, že každá její práce bude precizní a kvalitní. Určitě doporučuji všem, kteří hledají vynikající zubařskou péči.

Umístění: Stomatologie Letna záchovná stomatologie

Paní doktorka Štiller je nejen perfektní profesionálka, ale zároveň i velmi vstřícná k ne zcela standardním potřebám pacientů. Velmi mi pomohla svou ochotou respektovat komplikace, které působily moje neurologické obtíže. Vynikající zubní i endodontické ošetření je samozřejmostí, stejně jako její uklidňující jednání. Mohu vřele doporučit všem, kdo mají - tak jako jsem měla já - po špatných zkušenostech v minulosti strach z komplikovaných ošetření.

Umístění: Stomatologie Letna ošetření zubního kazu

Kvalitní ošetření, příjemná komunikace. Výplň kazu už okolo 5 tisíc korun.