Diabetologie a endokrinologie - MUDr. Mária Petrusová
Sokolovská 5/49, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna + 2 Více

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolí

Vystudovala Lékařskou fakultu Univerzity Komenského v Bratislavě. Během studia absolvovala několikaměsíční odborné stáže v Itálii a Thajsku. Svou klinickou praxi zahájila na Interním oddělení Krajské nemocnice v Liberci. Následně pracovala na Interní klinice FN Motol, se zaměřením na komplexní péči o diabetiky. Je atestovanou lékařkou v oboru diabetologie a endokrinologie.

Umístění: Diabetologie a endokrinologie - MUDr. Mária Petrusová Jiný

Po dlouhé době jsem se setkala s tak profesionálním a milém přístupem ,jak dlouho už ne .Paní doktorka je neskutečně milí člověk ,nic jí neobtěžuje ,vše vysvětlí .Odcházela jsem tak moc spokojená ,a hlavně mě přesvědčila ,že nééé všichni lékaři jsou všichni stejný .Děkuji

Y
Umístění: Diabetologie a endokrinologie - MUDr. Mária Petrusová Jiný

Paní doktorka je naprosto úžasná, moc příjemná, citlivý člověk a zachránila mi život! Doporučuje!!!

Umístění: Diabetologie a endokrinologie - MUDr. Mária Petrusová Jiný

..paní doktorka je naprosto úžasná, empatická, vysvětlí vše do nejmenších podrobností, neskutečný přístup k pacientům, k lidem

C
Umístění: Diabetologie a endokrinologie - MUDr. Mária Petrusová Jiný

Paní doktorka je naprosto úžasná. Neskutečně milá, sympatická, vše důkladně vysvětlí. Upřímně jsem se u ní cítila hrozně příjemně, protože působí velice přátelsky, takže si pak připadáte jako když si povídáte s kamarádkou, než jako s paní doktorkou. :) Ale opravdu mohu vřele doporučit. Je to špička ve svém oboru a každý, kdo má strach z doktorů se zde vůbec bát nemusí. :) Celkový průběh vyšetření vůbec nebolí, paní doktorka vám celou dobu popisuje a ukazuje na monitoru, jak má štítná žláza vypadat a zda-li je tam nějaký problém. Vše důkladně popíše a vysvětlí. Za mě opravdu perfektní! :)

Umístění: Diabetologie a endokrinologie - MUDr. Mária Petrusová Jiný

Paní doktorka Petrusová pokud to mohu posoudit, je vynikající nejen ve svém oboru, sympatická, s lidským přístupem k pacientovi.
Vše vysvětlí tak, aby pacient pochopil důležitost správné léčby, což pokládám za velmi důležité.
Nepoznal jsem lepší, doporučuji.

Umístění: Diabetologie a endokrinologie - MUDr. Mária Petrusová

Nejlepší lékařka v tomto oboru. Můžu jen doporučit. Paní Petrusová je inteligentní, rozumná a zároveň starostlivá a empatická osoba, dá se s ní povídat, všechno podrobně vysvětlí a ukáže. Nezaměřuje se jen na jeden problém, ale bere pacienta komplexně, jak jsme se shodly, všechno souvisí se vším. Můžu jen doporučit.