Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Anastasia Pashkina
Moc děkujeme paní doktorce za vyšetření. Pomohla nám odhalit drobné problémy a doporučila účinnou rehabilitaci. Paní doktorka je moc milá, vstřícná a je opravdu profesionál.
Jakub Pokorný
Opravdový odborník na dětskou neurologii, pečlivě syna vyšetřila a moc nám pomohla. Spokojenost, doporučuji.
Petra Č.
Nedoporučuji. Doktor, který pracuje s dětmi, by měl být jiného ražení. Doktorka byla bez empatie. Sice stanovila diagnózu, ale doporučení byla nedostatečná a řešení problému a další postup skoro nenabídla. Spíše mi to přišlo, že otravujeme.
K.Jessop
Maria is a very knowledgeable, experienced neurologist with the unique talent for making the correct diagnosis. She cares for her patients and would go above and beyond to help. However, she treats her patients in Prague so this address is old/wrong.
E. Irovská
Paní doktorka nám velmi pomohla, za což jí budeme navždy velmi vděční. Je vnímavá, lidská a s dětmi to umí. Za naši rodinu paní doktorku vřele doporučujeme
Lucie Pokorná
Paní doktorka je velice vstřícná,ochotná, umí jednat s dětmi ,moje dcerka nechtěla ani odcházet z ordinace. Doporučuji.
Lenka Krakovská
Paní doktorka Loníková je skvělá neuroložka a jako jediná přišla na diagnózu mé dcery, mohu jen doporučit!
Zuzana Š.
Nedoporučuji návštěvu této lékařky. Jediným pozitivem byla prázdná čekárna, která asi o něčem svědčí. Negativ je řada. Nulová empatie, žádná ochota, naštavnost, bagatelizace problému, odkládání řešení, protiřečení si, nevyslechne si.