Sylvie
Ochotná, empatická. Výborně vychází i s dětmi, takže ty naše se díky tomu zubaře nebojí.
Dana
velmi dobré a šetrnné ošetření (trhnání osmiček), příjemné prostředí i přístup lékaře, doporučuji
milá,ochotná,šikovná.Doporučuji.
Bara
Pecliva, ochotna, umi!!
Ivo Honigschmied
Naprostá spokojenost. Pečlivá, ochotná a profesionální. Doporučila i vyhledání odborníka v příbuzné lékařské záležitosti. Rozhodně doporučuji!
Skvělá zubařka. Velmi ochotná a vstřícná.
Novák J.
Životnot výplní neodpovídá ceně!
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den mám cistu na dásní a najednou mi z toho nejspíš vytéká hnis mám dotaz jeslí to je dobře že vytéká nebo zda ne je to slané a žluté děkuji za odpověď
doporučuji návštěvu u Vašeho stomatologa.
Dobrý den včera byl na zubní chirurgii, kde proběhla exktrakce 8 zubu vpravo dole. Vše bez komplikací. V současné chvíli nějaké velké bolesti nemám. Avšak v puse stále cítím velice divnou pachuť, mírný zápach a pořád se i po 24 hodinách od zákroku v ústech objevuje malé možné množství krve (po vyplivnutí jasné růžové barvy). Také jsem si všiml v místě rány a okolo malých bílých kuliček a čepů, které měly po vyjmutí velice silný zápach. Jedná se o infekci a měl bych s tím jet znovu na pohotovost zubní chirurgie?
doporučuji navštívit stomatochirurgii, kde Vám zub extrahovali.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze