MUDr. Margita Matyšková

Zubař Více

Višňové 1 adresa

Soukromá zubní ordinace
č.d. 171, Višňové

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

I
Umístění: Soukromá zubní ordinace Jiný

Paní doktorka je skvělý odborník a má velmi lidský přístup. V žádné ordinaci nikoho neberou přesně na čas, protože nikdy nevíte, co se v průběhu prohlídky u předchozího pacienta vyvrbilo, takže mě nevadí si počkat chvíli. Kdo s tím má problém, tak by měl poznat lékaře ve městě odkud pocházím. Tam by paní doktorka by byla na roztrhání. Nehledě na to, že si neúčtuje nic navíc. Komunikace se sestrou je vzhledem k tomu, že sestra není vyškolená zubní asistentka (jak jsem zjistila) v pořádku, protože né vždy rozumí požadavkům paní doktorky a nereaguje rychle. A jestli občas nebyla přítomna z osobních důvodu, tak kdo to nechápe, je úplně mimo. Je to taky jen člověk. Pro mě je práce paní doktorky skvělá a to hodnotím jako člověk pracující ve zdravotnictví, takže mám co srovnávat.

Umístění: Soukromá zubní ordinace

Vřele nedoporučuji. Chodila jsem od dětství, nikdy od dob co jsi pamatuji, nebyla pouzita anestetika, zuby vrtany asi 4 v jeden den. Pod všemi, které mi vrtala, mám nyní kazy (nikde jinde ne, jen pod starými plombami). Každá návštěva bolestivá a o konverzaci mezi lékařkou a sestrou nemluvě. Už nikdy víc, mám nového zubaře, který mi musí vše nyní opravit, teď už to však probíhá bez bolesti a stresu.

K paní doktorce chodím už od malička včetně celé rodiny. Jsme tam moc spokojení. Nikdy jsem u ní snad neplatila jiný poplatek než 30 Kč a zuby mám v pořádku, jelikož je spravuje velice poctivě. Je fakt, že občas je náladová (aby taky ne, když se k ní narychlo objednávají i lidé, co u ní několik let nebyli a ona pak musí těžce napravovat ty pohromy a prostě nestíhá), ale kdo není. Takže určitě doporučuji chodit tam 1 - 2x ročně na pravidelné kontroly, protože se to vyplatí i vašim zubům. Na sestru je občas drsná, ale myslím, že za ta léta, co už spolu ordinují si obě na sebe zvykly a berou to už jako takovou hru "kočka a myš", jinak by už sestra Jarka byla přece dááávno pryč. Krom odbornosti dokáže být paní doktorka velice lidská, uklidňuje pacienty, poptá se, jak se daří... hodí se i pro malé děti - mému bratrovi zachránila chrup po nehodě v dětství, na který si nikdo jiný netroufal.

B

Paní doktorka je šikovná ženská :) To, že sestru udržuje ve střehu je jenom dobře. Mám s ní dlouholetou zkušenost a nemám nic na co bych si mohla stěžovat. A ti "řezníci" z okolí by si k ní měli jezdit pro rady. Buďme rádi, že ji tu máme. A ti z Vás, co nemají chvilku času a pořád někam strašně pospíchají, si klidně můžou sedět doma, polykat si prášky na bolest a bolestí brečet..

Celá naše rodina je velice spokojena.Přístup i péče k pacientům velice dobrá a k těm nejmenším snad nemůže být lepšího doktora než je paní Matyšková.Čekání v ordinaci je delší ale to proto že odvádí opravdu skvělou práci a hlavně poctivě.Já za sebe doporučuji.

nechodit !!! hrůza

Podle mého mínění výborná a chodím už od malička. Pravda, že být sestrou, tak tam už nejsem:) Vždy prohodí pár i více vět a optá se i na jiné záležitosti, než "jen" na zuby.

Jako praktik dlouhodobě velmi dobrý, komunikace s personálem je zřejmě podle kvality spolupráce,hodnotím hlavně jak.jsou v pořádku moje zuby.

Po odborné stránce bez připomínek.Mě vždy pomohla a bylo to vše v pořádku.Co mi ovšem vadí,je to, jak se chová k sestře.Snad proto dávám jen "doporučuji".

jako lékařka je velmi dobrá, z lékařského hlediska naprostá spokojenost.