Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Š.Č.
Byla jsem velice spokojená.Byla jsem u něj na extrakci zubu a pan doktor mi vysvětlil,jak se po vytržení k ráně chovat,několikrát se mě ptal,zda je vše v pořádku,zda nic nebolí.Byl velmi milý,lidský a snažil se rozptýlit mou nervozitu z trhání.Velice doporučuji.Byla jsem opravdu spokojená.
Kristýna Pravda
Pan doktor byl můj operatér při vyndání špatně vyvinutých osmiček před 10 lety. Operace proběhla v pořádku, při kontrole nebyl arogantní, ale příjemný. Dodnes na tuto zkušenost ráda vzpomínám. Doporučuji.
LB
Pana doktora velmi doporučuji. Byla jsem u něj na chirurgické extrakci horních osmiček a ošetření bylo naprosto bezbolestné, velmi rychlé, rány se krásně hojily. Před zákrokem jsem byla se vším pečlivě seznámena. Byl velmi vlídný nejen na mne, ale i na sestru. Celé ošetření bych shrnula jako velmi pozitivní zážitek i přesto, že zubní lékaře a zuby zrovna v lásce nemám.
LJ
Bohužel se musím přidat na stranu negativních komentářů. Pan doktor byl přehnaně namyšlený, arogantní a nepříjemný. Nezajímala jsem ho ani já, ani moje anamnéza, historie onemocnění, nic. Měla jsem pocit, že ho vyloženě obtěžuji. Choval se velmi neempaticky a povýšeně. Kdybych měla jinou možnost, nenechala bych se jím ošetřit.
M.Kudláčková
Neuvěřitelný profesionál který ví co dělá,vše vysvětlí,poradí,přemýšlí o své práci,velmi vzdělaný lékař,u kterého se člověk nemusí bát negativního výsledku,syn,který se bál doteď po hrozných zkušenostech jít k zubařům, je z něj nadšený,komentáře o aroganci jsou nesmysl.
Lu
Pan doktor mi ve VFN v celkové anestezii vytrhl, nebo spíš vydloubal z útrob dásní čtyři osmičky. Jedna z nich dokonce ani na rtg neměla viditelnej konec... Doktor odvedl výbornou práci, natekla mi trochu jedna 'osmička' dole a trochu víc ta ten kvartál s nekončící osmičkou. Vše v naprostém pořádku, doktor se na mě přišel po zákroku podívat, vysvětlil mi všechny moje ustrašený dotazy, co jsem si napsala na papírek. Po tom nekonečnym seznamu se mě ještě s úsměvem zeptal, jestli tam mám ještě něco :-D
AROGANTNÍ rozhodně NEBYL, naopak.
Moje hodnocení velmi pozitivní a všem doporučuju.
arcturus
Za panem doktorem jsem byl v Medicoveru. Je možné, že je velkým expertem na stomatologii. Ale vzhledem k tomu, že veškeré poznámky zde o jeho aroganci se potvrdily jako pravdivé, schůzka s lékařem dopadla tak, že jsem odešel, aniž bych se mu svěřil do péče. Tak povýšený a nelidský přístup jsem u jiného lékaře snad ještě nezažil. Pokud čekáte od stomatologa zájem a empatii, jděte rozhodně jinam a uděláte nejlépe tak, jak jsem udělal i já.
veronika.kontakt
Pan doktor je jako chirurg velmi schopný, to je ovšem vše, je neúměrně sebevědomý a arogantní, sociální cítění a empatie je nedílnou součástí této profese.
JS
Pan doktor Vlk mi vyřezával osmičku - Medicover. Poskytnuté služby byly velice profesionální - pan doktor mě dopředu obeznámil s výkonem, během výkonu se celou dobu ujišťoval, zda-li vše v probíhá v pořádku a něco nebolí a po výkonu mi shrnul i průběh hojení a s tím spojených aspektů (např. otok). Výkonu jsem se velice bála, ale provedení proběhlo rychle, velmi ohleduplně a bezbolestně.
Pan doktor mi vyndaval dvě neprořezané osmičky na klinice Prague City Dental, hrozně jsem se bála a musím říct, že pan doktor byl naprosto úžasný. Překvapilo mě sice jak mladě vypadal, ale ošetřil mě skvěle, celou dobu mě uklidňoval a byl hrozně milý. A při kontrolách jsem už navíc byla schopná ocenit i to, že je vtipný a navíc moc hezký :-) Rozhodně ho doporučuji každému, a ta negativní hodnocení co jsem tu četla jsou naprosto nesmyslná. Buď je v Praze ještě jiný doktor Vlk, nebo ho chtěl někdo pomluvit....
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze