NZZ-rehabilitace
Lazaretní 7, Brno

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Umístění: NZZ-rehabilitace Jiný

K panu Vlachovi jsem byl poslán s problémem s krční páteří a s tinnitem. Fyzioterapie mi znatelně pomohla pan Vlach je velmi příjemný a ochotný člověk.

Umístění: NZZ-rehabilitace Jiný

Velice arogantní člověk. Ptal se mě na velice osobní otázky opakovaně každou návštevu, nedokončila jsem u něj léčbu. Tento člověk mi absolutně nesedl. Zamrzl tak před 10ti lety. V dnešní době konkurence kvalitních fyzioterapeutů by se pan Vlach měl asi zamyslet nad svojí terapií. Přišlo mi, že si to tam chce jen "odkroutit" a stihnout co nejvíc pacientů za den aby měl peníze. Absolutně mi nedokázal poradit co dělat a jen arogantně mi odpovídal. Vzdala jsem to s tímto pánem. Jsou mnohem kvalitnější fyzioterapeuti v Brně.

T
Umístění: NZZ-rehabilitace neurologické rehabilitace

Pan Marek, je člověk na svém místě. Ví přesně kam sáhnout, aby se člověk mohl opět neomezeně pohybovat. Doporučuji.

Perfektní odborník, velmi vstřícný člověk,díky němu se mohu pohybovat bez prášků a bolesti.
Ing.Pavel Žák

R

Pan Vlach je nejen výborný masér a odborník, ale i příjemný a vstřícný člověk s pochopením pro pacienta. Děkuji a doporučuji.

Pana Vlacha můžu jen doporučit, co potřebuju vysvětlí, poradí. Po několika masážích a doporučených cvicích, mi uplně ustoupili bolesti zad a krční páteře.

N

S panem M.Vlachem jsem byla vždy velmi spokojena,masáží krční páteře mi vždy pomohl při problémech s migrénou.

umí!!!!

Několikrát jsem k panu doktorovi Vlachovi chodila na rehabilitace s blokovanou páteří a myslím,že se po jeho masážích zdraví zlepšilo na nějakou dobu.Na případné otázky ochotně odpovídá případně doporučuje další možnosti rehabilitace.Byla jsem moc spokojena.

Také sem několikrát využila slžeb pana Vlacha a ráda se k němu na rehabilitace vracím. Má kouzelné ruce, vždy pomůže od bolesti. Pokud jde o komunikaci tak taky výborná, člověk se s ním i zasměje.... Jen by s pacienty mohl více diskutovat o možnostech rehabilitace (nabídnouot něco nového a diskutovat o tom co je pro pacienta příjemnější a účinější)