Atestační zkoušku z urologie složil v roce 2013.
Ve spolupráci se společností Porgés se podílí na zavádění nových operačních postupů a metod při obstrukcích močovodů.
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Urologická konzultace
Vyšetření močových cest
Jak fungují ceny?
J.N.
Pan doktor při vstupu do ordinace vám dá okamřitě najevo, že pochybuje o tom, že jste vystudoval pět tříd ZŠ. V tomto smyslu se odehrává komunikace během celého vyšetření. Závěrem při odchodu z ordinace bývá, že jste na papíře zdráv, bez ohledu na to, že máte nějaké potíže. Nedoporučuji!
Andrea G.
Úžasný, sympatický a empatický pan doktor. Měli by ho pozlatit a sestřičku také. Vždy vše vysvětlí a pomůže. Nebýt toho, že tam člověk musí ve chvílích, kdy mu není nejlépe, chodil by tam snad i častěji :)).
Šárka Renčová
Velká spokojenost. Mam vlekle urologicke potíže několik let a pan doktor Tuma byl první urolog, který je dokázal vyresit. Navíc má smysl pro humor, takže i nepříjemné vyšetření je v jeho podání snesitelnejsi...
Váš účet byl odstraněn
S panem doktorem jsem byla velmi spokojena, má profesionální přístup k pacientovi, zároveň je velmi laskavý, pozorně mě vyslechnul, pečlivě vyšetřil , stanovil diagnózu a po jeho léčebné kůře jsem opět zdráva.
Edita Steinová,Praha
Veronika H.
Pan MUDr. byl velice pozorný, protože jsem byla po úrazu, vyšetření bylo podrobné, po užívání medikace se můj zdravotní stav výrazně zlepšil. Proto panu doktorovi děkuji.
Jan
- Baví se s vámi jako s pětiletým
- Odmítá provést triviální test za 100 Kč, který by prokázal infekci
- Přesvědčuje vás, že vaše předchozí potíže léčené jinými lékaři nebyly nic vážného
- Má lepší indikační papírky než vy nebo laboratoř, přes ty vlak nejede
- Usoudí, že chodit po doktorech v pracovní dny je vaše hobby a doporučí vám se takhle zjara zabývat příjemnějšími věcmi
- Velmi ho na druhou stranu zajímá podepsání faktury pro pojišťovnu
- Neakutní potíže ignoruje
- S akutními vás pošle i přes prázdnou čekárnu na pohotovost, protože on má plno
+ Provede vstupní prohlídku prostaty, varlat, a sono ledvin, asi hlavně protože něco naúčtovat musí.
Celkem: Asi stejně efektivní jako užívat brusinky, jen méně sympatický než průměrná brusinka.
Hana
Bohuzel jsem se u pana doktora setkala s naprosto necitelnym pristupem, empatie mu moc nerika. Neni ochoten o nicem diskutovat, ma svuj nazor, za kterym si stoji, ostatni ho ani nezajima. Behem navstevy mel narazky na mou inteligenci, nebyl ochoten vysvetlovat lecbu a postupy apod. Byla jsem velmi zklamana.
Lukáš Dohnal
Vstřícný a milý lekář, který umí pacientovi vše vysvětlil. Vyšetření bylo pečlivé a bylo věnováno dost času následnému vysvětlení problému. Děkuji a doporučuji
Urologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze