Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor je velmi vstřícný, vlídný a trpělivý, vždy dobře naložen, rádi k němu chodíme (už asi 25 let).

Umístění: Ordinace Nemoc pejska

Děkujeme panu doktoru Šomanovi za naši Betynku, nikdo by pro ni neudělal víc. Pan doktor je člověk s velkým srdcem, který spolu s námi do poslední chvíle nevzdal náročný čtyřměsíční boj o život naší fenky. Děkujeme za obrovskou a nezištnou podporu a za pečlivost. Vřele doporučujeme. Vlachovi

Nesmírně laskavý a trpělivý, milý, ochotný a vysoce kvalifikovaný lékař. Obdivuji jeho trpělivost s námi majiteli zvířat. Velmi si pana doktora vážím také jako člověka. Doporučují všem kterým na svých mazlíčcích záleží

Vynikajicí lékař,co je hlavní vždy usměvavý s dobrou náladou, jak pro nás tak pro naše miláčky.Nedovedu si představit někoho jiného.

Pan doktor Šoman je neskutečně milý, vlídný člověk s lidským přístupem ke všemu, co vykonává. Neminul se povoláním ... dokáže navíc do své práce vložit srdce ... A to je velký bonus v tomto jeho poslání ... Za to mu patří můj hluboký obdiv a velké díky ... :-) Šárka T.

Pan doktor Šoman je u mě kapacita a jediný veterinář, kterému věřím. Ať už šlo o operace, či problém s tak malým zvířetem jako je křeček, vždy byl vstřícný, příjemný a plný snahy pomoci. I mimo ordinační hodiny, nám byl k dispozici téměr o půlnoci, když naše kočička měla komplikovaný porod. Nejen, že po telefonu radil, ale byl schopny do páru minut dojet na sál a kočičce pomoci. Je to užasný člověk a doktor v jednom. Mohu jenom doporučit !

G

Ze začátku jsem byla spokojená, protože se mi zdálo, že má pan doktor pěkný přístup ke zvířatům. Později jsem bohužel zjistila, že to nestačí. Náš pejsek měl podle pana doktora neškodnou cystu, se kterou by se raději nemělo nic dělat. Nakonec nám to ale nedalo a raději jsme zajeli na veterinární kliniku do Ostravy. Prakticky po pěti minutách nám bylo řečeno, že to není cysta, ale obrovský nádor, který se měl už dávno vyoperovat. Díky tomu, že nad tím pan doktor Šoman mávnul rukou a my jsme mu bohužel věřili, začal nádor zhoubně bujet a pejsek teď i přes úspěšnou operaci nemá velké šance na přežití.

Pan doktor Marek Šoman je příjemný, vstřícný, se zvířaty si rozumí. Má velice nízké ceny a je to opravdu odborník. Všem vřele doporučuji.

Velmi vstřicný a ochotný pan veterinař.Nezbyva než doporučit dalšim pejskařum:)

Výborný, ochotný, sympatický. Je vidět, že má zvířata rád.