Peter K.
Výborný zubař. Šikovný, poradí, domluví se s pacientem na dalším postupu. Jen mě zarazilo, když mi řekl že bude upravovat asi 2 zuby. A při odchodu z ordinace mi sestra řekla o 2500,- Což je docela dost,a tolik málo kdo má v peněžence. Takže jsem musel do bankomatu protože se nedá platit kartou :D
Zlepšil bych informovanost o ceně která bude následovat aby se člověk mohl připravit v peněžence.
Host
Odešla jsem od něj, protože začál dělát zákroky, které pro mě byly dost nechápající. Byla jsem spokojená s ním, dokud mi zbytečně nechtěl vytrhnout 4 zuby.
Zlaté ručičky
Pan doktor je nejen skvělý zubař,který opravdu rozumí své práci.Je to i velmi citlivý a chápající člověk.A se sestřičkou jsou dokonale sehraný tým.Děkuji,že takového skvělého zubaře a člověka tady v Písku máme.
Jsem spokojena-oba výborně odvádí svoji práci, velmi zdvořilí a vstřícní. Děkuji. Vindušková
Lucie Ondovčáková
Nejlepší stomatolog, kterého znám. Milý,ochotný, se sestřičkou jsou sehraný tým. Svou práci vykonává profesionálně. Doporučuji všem.
Anna
Potvrzuji hodnocení.Velmi příjemné vystupování i odbornost sehraného týmu.děkuji.
Liba
Jsem s panem doktorem spokojena, a sestřicka je moc milá.
Vendy
Velmi výborný stomatolog,jsem s ním spokojená.
Beiger Jan
Ochotný a profesionální