Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
T. V.
Pan doktor je velice sympatický a empatický člověk. Vše s vámi probere, naslouchá, vysvětlí. Přechod k němu byla nejšťastnější volba. Děkuji.
Marie
Velmi pečlivý, zodpovědný lékař s individuálním přístupem k pacientům. Hledá vždy šetrné léčebné metody a zabývá se nemocným komplexně. Takových moc není. Jednoznačně MUDr. Pavla Marka doporučuji.
Marie Fišerová
Krom toho, že je to člověk na svém místě, tedy skvělý lékař , je velice vstřícný a hlavně lidský. Má trpělivost a dokáže se člověku nad rámec věnovat. I když je tato rubrika " hodnocení lékaře " nemohu se nezmínit, že pan doktor má i skvělou a velmi šikovnou sestřičku. Také bych neměnila...
Marie
Jsem šťastná, že jsme si právě MUDr. Marka vybrali za svého lékaře. Má skvělý přístup k pacientovi. Nemáte pocit, že
obtěžujete a zdržujete. Jeho ochota udělat pro člověka něco nad rámec povinností nás mile překvapila.
empatický človíček
milena
je vidět, že dělá svoji práci s láskou,takže gratuluji velharticím.
Presslová
Jsem velice ráda,že jsem měla tu čest poznat pana Dr.Marka, jako výborného lékaře, ale i jako výborného ČLOVĚKA. Velice si ho vážím pro jeho obětavost a podporu. Jsem mu za mnohé vděčná. Vřele doporučuji.
Velká omluva panu doktorovi, ta moje kritika na neprovádění návštěv
do bytu se týkala dr.MARKA z Plzně. Jinak sláva, pocitvost a pečlivost
velhartického pana dr.M. se donesla již i k nám do Plzně.
Ale zkuste si ho zavolat do bytu např.s těžkým ústřelem zad či ishiasu
- nepříje a odkáže vás na večerní pohotovost.
Valdmanová Blanka
Pan doktor Pavel Marek je nejlepší lékař, kterého jsem poznala. Výborné věnování pacientům, výborné léčebné metody, velmi dobrý posluchač. Moc děkuji, že jsem měla tu čest pana doktora Marka poznat a že jsem jeho pacientkou. Neměnila bych.