Kusnierzová Jaroslava
Mudr. Palowski je velice milý empatický člověk na pravém místě. Jsem moc ráda, že mohu bez strachu požádat o ošetření. Děkuji Vám.
R.Z.
Neměnil bych, je velmi empatický, člověk se prostě nebojí chodit k zubaři. Pan doktor je také skvělý odborník.
Eva
Chodím tam už víc než 10 let a neměnila bych! Úplně mě díky němu přešel strach ze zubařů. Je velice milý, precizní a odpoví mi na vše co chci vědět-na rozdíl od předchozí zubařky.
sarkarucka
Specialista na svém místě, milý, ochotný. Skvěle udělá svou práci.
~
fajny je Pronto
Alena Bystroňová
Výborný zubař i člověk.. :-) Ochotný,milý s člověkem i pokeca,byla jsem u něj sice jen2x protože to není muj zubař,jen ambulantne ale fakt super,nemužu si stěřovat.A to je co říct ja a můj strach se zubařů...Doporučuju!!!
ducatus teschinensis in silesia superior
Vynikající člověk s naprosto ojedinělým srdečným přístupem k pacientům, kterého pacient a zákazník v jedné osobě v širokém okolí jen tak nenajde.Skvělý odborník a navíc se smyslem pro humor. Je rovněž velkým regionálním patriotem s morálníma zásadama, které jsou tak důležité pro dnešní chaotickou a vyprahlou dobu.
Markus Johannes,Těšín.
boymatlak
jen víc takových doktorů, s takovým přístupem k pacientovi, odborník na svém místě. Proto tolik pacientů, rád si vždy počkám.Velmi dobrý, jezdím k němu až z Havířova. Doporučuji - je ochotný, má odborný přístup a používá nové metody, což oceňuji - vzhledem k mým předchozím zkušenostem u jiných zubařů.
Jsem sním velice spokojená,ochotný klidný a velmi precizní.
Velmi dobrý doktor.Jsme s ním velmi spokojeni.