Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Š
Umístění: Sagena s.r.o., Denní stacionář interní ortopedické konzultace

Moc příjemný lékař,k dětem se umí chovat hezky,vše potřebné vysvětlí.
Při objednání nečekáte dlouhé hodiny.Super,doporučuji.

I
Umístění: jiné místo ostruhy v patě

Navštívila jsem pana doktora s problémem, který se zdá banální - ostruhy v patě. Je to poměrně bolestivá záležitost (při každém došlápnutí paty cítíte píchnutí), která člověku znepříjemňuje chůzi a sportování. Pan doktor se na mě během vyšetření prakticky nepodíval, na nohu rovněž ne, patu mi nevyšetřil. Prakticky celé vyšetření koukal do počítače a něco psal.. Zeptal se mě, pouze, "s čím jdete" (tzn. nepřečetl si ani doporučení od praktické lékařky, kde byla uvedena diagnóza i výsledky RTG), "jak dlouho to máte" a "co jste s tím dělala". To bylo celé vyšetření. Poté mi napsal ortopedické vložky a rehabilitace. Říkala jsem mu, že mě za ním praktická lékařka poslala s tím, aby mi udělal opich, dozvěděla jsem se však, že ten se dělá nejhorším případům. Do této kategorie si mě pan doktor zřejmě nezařadil, i když nevím, jak k tomuto názoru došel, vzhledem k tomu, že mě fyzicky nevyšetřil, ani se nezajímal, jakým způsobem a jakou intenzitou mě ostruhy bolí. Na mou otázku, kam mám chodit rehabilitovat, odpověděl kamkoliv. U tak mladého člověka v podstatě na prahu své profesní kariéry, mě překvapila přezíravost a evidentní nezájem o pacienta.. Lékaře nedoporučuji.

Nejlepší lékař, velmi doporučuji..vše dokáže skvěle vysvětlit a nikdy vás nepošle do háje..je to Doktor s velkým "D" :-)