Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
AA
Naprosto příšerné chování lékaře…
Pacienti. ( maké děti) musí čekat venku před ordinací i když p.dr. má čekárnu
M.P.
Rok 2024. Pan doktor asi vyhorely. Jednani hrozne . Dítě s čistým poslechem by poslal na rentgen a na nejake hadičky do dutin, vynadal me co tam delam a nesla jsem k obvodnimu v patek. Tak bohužel o víkendu se syn zhoršil a chtěla jsem mit jistotu. Pan doktor asi chtel mit při službě klid. Maminku co volala a chtěla radu tak do telefonu sjel a byl na ni hnusnej ze se ji divim ze mu nic nerekla a nepoložila telefon. Opravdu se choval nevhodne. Cetla jsem na nej dobre zkušenosti ale bohužel to je už hodně let zpět. Asi by to uz nemel delat. Takovy doktoři k detem nepatří. Velké zklamání.
zuzana.bulirova
S panem doktorem jsem se setkala na Detske pohotovosti v Nemocnici Turnov, kam jsem prijela se 6tiletym synem s horeckou a neustavajicim drazdivym kaslem.
Pan doktor i sestricka byli oba velmi mili, hodni a profesionalni, s tak vlidnym chovanim jsem se na zadne pohotovosti jeste nesetkala.
Pan doktor provedl dukladne celkove vysetreni, pri nemz jsem ocenila velmi lidsky pristup jak k detskemu pacientovi, tak k vystresovane matce.
Skoda, ze pan doktor nema ambulanci v miste naseho trvaleho bydliste, urcite bych ho volila jako osetrujiciho pediatra pro sve 2 syny.
Adéla
Zatím mám dobré zkušenosti. Syn měl problémy, reakci na chemoterapeutika (napsala mu je lékařka v nepřítomnosti našeho dr. a syn se osypal), lékař na nic nečekal a vzal malému krev, aby zjistil, jaké má hodnoty a dle toho mu napsal správná atb, které zabraly. Teď čekám druhé dítě, tak jsem zvědavá, jak s ním budu bojovat v názorech na očkování či neočkování.
Velmi dobrý doktor.