Mám za sebou také více jak pětiletou praxi v Diagnostickém ústavu pro děti a mládež, aktuálně pracuji jako školní psycholog a spolupracuji s dětskou psychologickou poradnou Theraplay.cz. Bude mi ctí provázet Vás nebo Vaše dítě radostmi i starostmi v oblasti mezilidských vztahů, pracovního života, nebo osobního rozvoje.
V případě nedostaveni se / zrušeni méně jak 24h předem: kompenzace v plné výši 1000kč
- Dětská psychologie
Čujkovova 1736/30, Ostrava-Jih, Ostrava-Zabřeh
Telefonní číslo
Jana Kolářová
Velice příjemná návštěva. Přišla jsem velmi ve stresu a s úzkosti, ale po chvíli mi pan doktor dokázal pomoci a uvolnit se. Odcházela jsem s příjemným pocitem. Těším se na další sezení.
Ondřej
Jedním slovem super. Každý by opravdu měl mit svého psychologa, tak jak máme kadeřníka nebo zubaře. Už první návštěva mi hodně dala. Děkuji
Petra H.
Pan doktor byl tady pro naši Sofii, byla velice nadšená z návštěvy u pana doktora. I doma o něm hovořila, byla ráda, že jí pomáhá.
Kamila Záškolná
S radosti chodím k panu psychologovi epatický,milý a příjemné hlavně vyslechne a poradí kde se člověk má posunout ve svém životě.Jediná nevýhoda v kterém místě má svojí ordinaci v kterém okolí je.A přeji stejné spokojené pacientky a pacienty jako jsem já.
Sarka
Velmi příjemný doktor, snaha pomoci,naslouchá a snaží se vysvětlit daný problém. Byla jsem úplně poprvé a byla jsem nervózní ale po chvilce jsem se cítila uvolněnější a odcházela jsem s klidnějším pocitem
- Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě-Zabřehu
- Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě-Zabřehu
- Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Ostravě-Zabřehu
- Psychologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě-Zabřehu
- Psychologové s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Ostravě-Zabřehu