Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jirka
Já na paní doktorku nedám dopustit! Úžasná doktorka, která věnuje opravdu maximální péči, vždy usměvavá a v pohodě. Pokaždé projdu opravdu důkladným vyšetřením nic neodbude! Pouze ta čekací doba :). (ale říká se, že na všechno dobré si člověk musí počkat :D)
Jenom pár slov. Nechci se nikterak zastávat paní doktorky, ale do Brose do Kopřivnice jezdí jen jednou týdně. Jinak má v Kopřivnici ještě jednu ordinaci, což by si měli jistí lidé, pokud tady píší, laskavě zjistit a pak někoho pomlouvat. to že někdo čeká v čekárně dýl něž by měl asi ovlivnit nejde. Když někdo přijde jen "s rýmou" tak je jasné že bude venku asi po 5 min. ale když se potřebuje vyřídit třeba invalidní důchod tak to hold nějakou dobu trvá. Každý případ je individuální a podle toho je mu také věnována individuální doba...
Myslím že ve Frenštátě je mnoho horších doktorů, kteří Vám prd vyřídí a na zánět slepého střeva předepíšou ibuprofen.. Komu se nelíbí u paní doktorky, klidně se může jít přeregistrovat k někomu jinému, ale pak ať si nestěžuje, že nedostane co chce...
Vzhledem k tomu, že jsem všeobecně zdravý jedinec (ťuk, ťuk), chodím k paní doktorce jen velmi sporadicky především na preventivní prohlídky nebo když už mám skutečný problém. Pokaždé čekám minimálně hodinu, ale většinou tak 2 hodiny v čekárně na studené lavici, což není třeba se zánětem močového měchýře optimální :-(. Často dostávají přednost ti, kteří přišli až po mně, a to se mi vůbec nelíbí. Paní doktorka mívá také telefonáty při vyšetřování. Jinak je její přístup k pacientovi v pořádku, chová se mile, ale asi si toho nabrala na můj vkus příliš.
jmj
paní doktorka je skvělá a vždy mi pomohla, na ni jako na lékařku si nemůžu stěžovat. Ovšem poslední dobou si kazí reputaci neustálými záskoky, které nerozumí práci praktického lékaře a v ordinaci při takovémto záskoku vládne sestra, která je navíc velice neochotná a nechá vás s horečkou sedět klidně i 3 hodiny v čekárně - vlastní zkušenost. Nehledě na to, že když se objednáte na určitou hodinu tak vás taky zavolá třeba až za 2 hodiny a vezme spoustu lidí, kteří jsou objednaní až po vás....Měla by už jít do důchodu ať se to tam trochu zpružní. Paní doktorka je ale fakt super, usměvavá a ochotná řešit problém, akorát by v ordinaci mohla být častěji, ne jen 2x týdně
...
Výborný doktor, pro lidi se může rozkrájet a kdo tvrdí že tam furt není, ať nechodí půl hodiny po zavření ordinace, jak je dobrým zvykem hlavně našich důchodců, kteří mají prd na práci a jenom opruzujou...
jaja
Vstřícná,dobrý diagnostik, vždy se snaží odhalit příčinu nemoci a nemoc vyléčit. Moc ji děkuji, ošetřila mě i mimo ordinační hodiny.
vyhověla ve všem, vždy se snažila detailně najít příčinu mé nemoci, a když jsem potřebovala, tak zústala v ordinaci i přesčas!
novák
málokdy je v ordinaci
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Frenštátě pod Radhoštěm
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frenštátě pod Radhoštěm
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frenštátě pod Radhoštěm
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frenštátě pod Radhoštěm