Soukromá zubní ordinace
Karlovarská tř. 24, Plzeň

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Soukromá zubní ordinace zubní vyšetření

Pani zubarku nedoporucuji !!!!
1 asi velmi ráda rve zuby
2 neda cloveku na rozhodnuti kdyz neni po jejim je arogantni
Byla sem u pani poprve a naposledy jelikoz me rvala za korunku ucukla sem coz se ji rozcililo.
Dale rekla "sestri nezakladejte kartu pacientka nelze osetrit"
Nerekla me nic zadnou radu jen vyrvat a na to co tam budu mit me rekla nic
Delaj se implantaty za 20.000 tak ten ale jen do 6 tek. Jelikoz 7 se uz nedelaj.
Ne všichni zubari sdili stejny nazor jako tato zubarka takze zame pokud chcete mit zuby obloukem okolo pani zubarky!!!

Ráda bych také přispěla svým názorem na tuto paní doktorku. Bohužel musím konstatovat, že je velmi konfliktní, arogantní až agresivní, musí mít vždy pravdu, a pokud je třeba klidně Vás i urazí. Nedělám si srandu. Její nervozita při zákroku (časté měnění nástrojů apod..) je snad psychická, ale pro pacienta dosti nepříjemná. Nové technologie jí nic neříkají (např. ozón apod..) a pokud máte zvláštní požadavek nebo snad svůj názor na léčbu, což je zubů časté, nečekejte jen odmítnutí, ale také setření, že jste asi úplně blbý. Nemusím psát, že když Vás něco bolí, je to to poslední, co v té chvíli potřebujete. Ale tohle všechno by se dalo tolerovat, pokud by práce byla kvalitní a odpovídala ceně a psychickému tlaku ze strany doktorky. BOHUŽEL NENÍ. Dříve dobrá doktorka se stala velmi nekvalitní. Ošetřuje kazy, které jiní zubaři (NAPŘ. 5 JINÝCH ZUBAŘŮ!) nevidí a které nebolí. Zákroky zdarma velmi nerada poskytuje. Navíc mám silné podezření, že pro svůj zisk vrtá zdravé zuby nebo s nimi zachází tak, aby se vrtat museli!! VŠECHNY PŘED NÍ VARUJU Když budete u ní v čekárně, všimněte si v jakém rozpoložení lidé vycházejí z ordinace. Většinou to stojí za to. V dnešní době si lidé mohou vybírat ke komu chtějí chodit a ke komu ne, a to jaksi paní doktorce nedochází. Uvědomte si to aspoň vy.
Na závěr mohu napsat jen toto :"Pokud bych mohla vrátit čas, téhle doktorce bych se vyhla..."

převážně jsem byla spokojena s paní doktorkou jak po stránce osobního přístupu tak po stránce odborné

Snad ani není možné co si lidi navymýšlí!! Ach ta naše povaha česká! Tímto jsem nucen reagovat na negativní ohlasy výše či níže uvedené. Znám paní doktorku i jako člověka a je nad slunce jasné že negativní ohlasy, mimo jiné, pramení z nechuti přispívat na péči o poškozený chrup za který si nakonec lidstvo svou nedbalostí může samo. Kartáček na zuby, pasta a mezizubní nit je dnes všude k mání, ale najít dnes dobrého a slušného lékaře odborníka je dosti nesnadný úkol. K paní doktorce chodím mnoho let a postupně k ní přešlo veškeré mé příbuzenstvo a kamarádi. Paní doktorce velmi záleží na výsledku její práce a ceny za práci a materiál rozhodně odpovídají výsledku. Navíc nejdražší položka je paradoxně vždy za práci zubního laboranta. Za kvalitnější materiál vždy rád zaplatím. A práce ? Vždy byla precisní! Jen se mnou měla paní doktorka doslova Sisifovskou práci - měl jsme před několika lety těžkou autonehodu, úraz obličeje a čelistí s dlouhým pobytem na ARO. Následkem byl dosti defektní chrup se kterým jsem měl, pominu-li estetickou stránku věci, obrovské potíže, bolesti atd. Díky paní doktorce Švarcové a jejímu elánu, optimismu a mravenčí práci, s pomocí jejího kolegy ortodontisty, se dnes mohu bez bázně smát na svět a hlavně se s chutí zakousnout třeba do stejku. Paní doktorka je odborně na velmi vysoké úrovni, je velmi pracovitá a jak se říká, jde rozhodně s dobou. Nikdy nebyla arogantní a vždy mi bylo vše vysvětleno. Jedná lidsky, přímo a vždy slušně. Umí ve správnou chvíli taktně zavtipkovat, aby odvedla pozornost při podávání anestesie u mojí dcerky. Ta se díky paní doktorce Švarcové, narozdíl od většiny dětí, zubaře nebojí. Ordinace a vybavení, navíc s vlastním rentgenem, na mne vždy působila čistě a příjemně. Nemohu než vřele doporučit. Jaroslav M. Plzeň 2

Moje dcera k paní doktorce také chodila, ta jí našla 5 kazů, což mojí dceru šokovalo /velmi pečuje o svůj chrup/. Navštívila proto ještě jiného stomatologa a ten žádné kazy nenašel a do dneška žádný nový kaz nemá. Od té doby uplynulo již 5 let.

K této lékařce již chodím od 1992 a jsem s její prací spokojený.Předchozí lékař mi zuby ošetřil-neošetřil(bývalý lékař plzeňských hokejistů a z obyčpacientů mu nic nekáplo!!!).
Moje nynější lékařka se mému chrupu věnovala s velkou pozorností ale pokročilé paradentoze
už zabránit nemohla-dnes mám chrup zcela nový a jsem spokojený.Je mi 62 let.

Oproti většině názorů jsem s péčí u paní doktory velmi spokojena. Nikdy jsem se nesetkala s nepřívětivým nebo arogantním přístupem. Naopak je vždy milá a profesionální. V její ordinaci se pokaždé setkám s nějakou novou technickou "vymožeností", která pacientům usnadní život. Ač to není obvyklé - stomatologickou ordinaci navštěvuji ráda:)

I

dobrá práce,dobré vybavení ordinace,hlídá si preventivní prohlídky.jediné negativum,že i když jste objednaní na určitou hodinu,někdy čekáte dlouho..

C

K paní lékařce jsem chodila delší dobu. Ale už k ní nechodím, jelikož je protivná, namyšlená a s pacienty jedná jako s méněcenými lidmi.Vyhýbejte se jí na kus cesty.

K paní doktorce chodíme leta já i mé,dnes už dospělé děti a jsme velmi spokojeni.Nesouhlasím s předchozím názorem,péče je vždy kvalitní a paní diktorka milá a příjemná.
Nelze se zřejmě zavděčit všem.