Já se musím Dr.Štěpánové zastat.Sice jsem měl tu čest setkat se s ní v ordinaci pouze dvakrát,když zastupovala svého kolegu,nicméně dojem je dobrý.Paní doktorka je věcná,pracuje efektivně.Doktor přece není v ordinaci na to,aby se pobavil jaká byla dovolená,co králíci atd.Vyšetření v mém případě proběhlo korektně zodpovědně,pokud bylo nutné,paní doktorka se mne dotýkala.Žádné vyšetřování ze dvou metrů!Že musí vše naťukat do počítače,taková je doba,dokumentace se vede elektronicky a to jde bohužel jen přes klávesnici.Doba,kdy si "pacientky"chodily do ordinace poklábosit s doktorem(protože on(ona)je fajny),jsou doufám skoro pryč.Z toho plynuly ty nekonečné hodiny prosezené v čekárnách.Výprava pro tabletky,sežrala celý půl den.Já nyní navštěvuji "Moji ambulanci",rovněž se střízlivým a profesionálním přístupem a každá návštěva mi spotřebuje mximálně půl hodiny času.A tak to má být!Chrobák,Havířov
Jsem s touto doktorkou velice spokojena, a jsem ráda ži jí mám jako lékařku. Jsem s ní naprosto spokojena :)
Tato lékařka je velice dobrá je velice milá a vyšetřuje opravdu dobře ale asi bych nenapsala že je nejhorší
Podezírám zde přítomné přispěvatele,zda si nezaměnili paní doktorku s někým jiným. Podotýkám, že jsem u p.doktorky byla poprvé a můj dojem je velmi dobrý,nechci používat silnější chválu abych nebyla v podezření...rozhodně se mi p.doktorka dívala do očí, když ze mě dostávala nezbytné údaje do chorobopisu, měla úplně normální reakce na které jsem zvyklá u lékařů, dokonce se mě dotýkala při poslechu dýchání...mám naplánované všelijaké vyšetření, které mi p.dr sama navrhla, aniž jsem musela suplovat její práci, na mé laické dotazy jsem dostávala odpovědi, bonusem je to že p.dr. je navíc moc pěkná a příjemná mladá dáma a to jsem ženská...prosím Vás už se nedívejte na tu hovadinu "ordinaci v růžové zahradě" M.Glötzerová
Maikl
Paní doktorka velmi málo komunikuje s pacientem, jako by ji nic nezajímalo, jen stále píše na klávesnici, sotva od ní zvedne oči, natož aby se blíže ptala na doplňující informace, natož aby provedla větší vyšetření. Nezapomíná však vyžadovat regulační poplatek i když se ani nezvedne od stolu a nebo jen prodlouží nemocenskou.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě