Nikola
Chodím k paní zubařce už 19 let a jsem s ní naprosto spokojená.Prostředí čekárny a domu,kde se ordinace nachází vypadá jako by se tu čas zastavil za totality,ale to jen dokazuje,že dobrého lékaře můžeme najít i na na první pohled odrazujících místech.Od malinka mám strach ze zubaře a tak mám v čekárně pravidelně úzkostné ataky,chce se mi zvracet,omdlévám,brečím.Paní doktorka už to u mě zná a tak se mě vždycky snaží uklidnit vlídnými slovy.nenávidím zubaře,ale paní Srpovou mám ráda.
d.houbová
K paní doktorce chodí celá naše rodina, všichni maximální spokojenost. Ošetření v klidu, šetrné, příjemná atmosféra, s čímž pomáhá i sympatická sestra. První zubař v mém životě, kdy se před ošetřením neklepu a vše od ní vydrží, takže toho vrtání nemusí být moc.
MUDr. Srpová je výborná zubařka a také velmi ochotná. A sestřička je také skvělá! S objednáním nejsou problémy, kdy pacienta berou na čas.
Mudr. Srpovou mohu jen doporučit, perfektní zubařka, skvělá organizace v objednávání - žádné čekání, vždy bere na čas.
Jsem rád že mohu paní Srpovu již několikátým rokem navšťevovat, po předchozí pani doktorce je to jako srovnání anděla s ďáblem. Pani doktorka srpová je velmi šikovná a milá, dřív sem se návštěv zubních lékařu bál, v součatnosti se vůbec nestresuji ale spíše naopak :)
jurek
Naprosta spokojenost
Martin E.
Chodím k MUDr. Srpové uz asi 20 let a jsem maximalne spokojen. Mohu jen doporucit.
Jenomtak
Chodím k ní už cca 10 let a jsem vcelku spokojen. Zvládla korunku, celkem dobrá domluva s objednáváním apod. Zbytek rodiny taky v poho.