Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
Dcera jezdila k pí doktorce od 4 let. Měla ohromný předkus a křivé zuby. Díky péči pí doktorky má dcera nádherný úsměv a zoubky jako z filmu. My musíme jen a jen poděkovat za supr péči a skvělý výsledek.Vždy s námi paní doktorka skvěle komunikovala, vše jsme věděli dopředu a nemohu říci, že by nás cokoli překvapilo.Teď má syn problémy se zoubky a určitě jdeme k paní doktorce.Iveta Hájková
Nejdříve jsem chodil k náladovému doktoru Balskému, zvolil nesprávný způsob rovnání obráceného skusu. Zcela bezproblémová, pohodová MUDr. Růžičková zachránila co se ještě zachránit dalo, zvolila jiný způsob rovnání, podstoupil jsem ještě nějaký plánovaný chir. zákrok a výsledek byl velice uspokojivý. Kdybych chodil od začátku k ní, mohl jsem mít od návštěv ortodencie na dlouho klid o mnoho let dříve.
Paní doktorka je "svá". Na co se nezeptám, to mi sama neřekne. Ale říká se "líná huba, holý neštěstí." Komunikace je přesto vždy příjemná a na úrovni, na to si nemohu stěžovat. Věřím, že je dobrý odborník. A za odbornost se platí. Zatím nemůžu úplně posoudit, fixní rovnátka mám necelý rok, ale zuby se mi rovnají. Co se týče pomocného personálu, jedna sestřička mi zrovna nepadal do oka, ale ta druhá skóre srovnává. Všichni jsou ale tak nějak uzavření...
Myslím, že mohu doporučit.
S paní Růžičkovou také nemám dobré zkušenosti, viz. příspěvek David, mám dost podobný názor. Samé placení za nic... Nutí rovnátka i na spodní zuby, když je 3krát odmítnete tak řekne že je vlastně nepotřebujete že se vám to srovnalo díky těm rovnátkům co máte nahoře. Rovnátka jsem měla přes 3 roky, veděla že je do 18-ti let potřebuju sunadat, kvůli implantátu a za 3 roky mi napsala že léčba není dokončená a že na žádost pacientky musí rovnátka sundat! Vše věděla ale v její práci byla chyba.. Přední zuby jsem měla krásně rovný, po její péči však křivé. Zkus byl stále špatný.. Rovnátka vydávací, úplně zvorla, 3krát mi je předělávala a nakonec byli uplne k ničemu. Vše na nich ostříhala.... Tolik peněz jsem dotoho dala a výsledek mizerný!
Bál jsem se navštívit ortodontistu ale osobní kontakt s MUDr.Růžičkovou veškeré obavy předpokládaných zákroků byly smazány.Příjemný přístup,zodpovědnost a před pokládanost ze strany lékaře daným výsledkem.Doporučuji