M.G.
Chodíme k paní doktorce celá rodina již řadu let a jsme velice spokojení. Je velmi ochotná. V případě nečekané bolesti zubu mi vždy pomůže co nejdřív. Málo kde najdete lepší zubní ošetření a přístup než u paní doktorky Rusové. Dekuji za celou rodinu.
Kateřina Suchá
nej zubarka,ktera me vzdy ochotne vyslechne a pomuze !!!ted k ni budu prehlasovat i manzela :-)jeste že tu jste:-)diky...
tomasek69
Chodím k této zubařce cca10 let .
Dala my zuby dohromady a plomby drží. Chodí tam i celá moje rodina manželka a dvě děti.
Naprostá spokojenost. Mohu jen doporučit.
Milá :)
Je mi už 70 roků, poznala jsem za svůj život mnoho zubních lékařů,(kdysi i dentistů), ale nikdo se nemůže rovnat doktorce Rousové. U ní na křesle mám pocit jistoty, že bude práce odvedena nejvýš profesionálně, ale i s porozuměním pro
nervozitu a strach pacienta. Jsem vděčná, že se jí mohu svěřit do rukou ve věku, kdy mi chrup začne odcházet. Díky, paní doktorko !
Je mi 70 roků a MUDr.Rousová je v mém životě nejlepší zubní lékařka.
Je to první zubní lékař,ke kterému se nebojím chodit. K paní doktorce mám plnou důvěru.Přestože jsem stará,zachraňuje mi každý zub-díky jí mám stále své zuby
(kromě dvou, o které jsem přišla už dříve).Každému bych přála takového lékaře.
Prostředí je příjemné, paní doktorka i sestřička také, ale s péčí bohužel spokojena nejsem.
Jsem u nového lékaře, který mi objevil chybně udělané plomby, a taktéž zanedbaný zánět v kosti, což se nyní muselo řešit antibiotiky a následně můstkem. Před rokem mi byl vytržen zub-osmička, druhý den jsem byla na pohotovosti, neboť mě to začlo velmi bolet, což samozřejmě nekladu za vinu paní doktorce. Za vinu jí kladu, že když jsem k ní přišla v pondělí s tím, že mě bolí zuby okolo vytrženého zubu a nedokáži určit kde, neudělala mi rentgen a nyní po roce byl objeven zánět v kosti a následovalo léčení dvou zubů, takže finanční náhrady jsou nyní značné.
chodim k ni minimalne 10 let, prijemne prostredi a sestra taktez
9 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den,máme dvojčata narozené 22.11.2019 ve 33tt. První syn se narodil s pupenem na spodní dásni, zhruba po měsíci se prořezal zub, který je momentálně cca 5mm veliký a nestabilní. Syn váží puze 2600g, takže zatím nemůžeme ven z domu, i praktický lékař jezdí k nám.
Tím bych se chtěla zeptat, na koho se můžeme obrátit, zda stačí zubní lékař nebo je i nějaký specialista pro novorozence. Nebo máme čekat až vypadne sám, v tom případě máme strach z případného vdechnutí zubu...
Dobrý den. Ne zcela mohu s kolegyní Bemerovou souhlasit, i když tato eventualita bývá nejčastější. Proč, vám snad osvětlí článek Dr. Ivančakové, Problematika natálních a neonatálních zubů Není sice určen pro laiky, ale jistě mu porozumíte. Přímo odkaz vám nesmím na tomto serveru poskytnout.
Dobrý den, zajímalo by mne, zda při bezpreparačních fazetách se musí mé zuby obrušovat?
Bezpreparační faseta není úplně přesný terminus technicus. Zuby se musí alespoň minimálně připravit, ale zdaleka to není technika běžné preparace na korunku, nebo dříve oblíbenou polokorunku ( mám již za sebou 40 let praxe a ty se dříve poměrně často zhotovovaly. Je to velmi náročný, precizní postup a klade vysoké nároky na lékaře i zubního technika, proto ne každý stomatolog je má ve svém portfoliu..
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni