Ordinace stomatologa
Chelčického 50/49, Písek

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ordinace stomatologa Jiný

Chování sestry je neprofesionální. Nechává čekat pacienty bez ohledu na to, zda jsou či nejsou objednaní. Ignorovat pacienta s bolestmi i přesto, že prostor na ošetření měly, je naprosto bezohledné.

Umístění: Ordinace stomatologa Jiný

Pani zubařka byla velice nepříjemná, nedalo se s ní ani mluvit. Po vysvětlení problému začala povídat své věci a mému problému říkala čistá lež. Nebyl jsem jediný kdo u ní měl takové problémy. Urážet a hnusně mluvit by správná doktorka neměla. Nedoporučuji se s ní vůbec domlouvat na ničem, nejhorší zubař co jsem kdy viděl.

Umístění: Ordinace stomatologa Jiný

Ještě jsem nezažila takový přístup k pacientovi jako u této lékařky. Hrubé a drzé chování k 88ti leté invalidní matce, kterou jsem doprovázela jako doprovod. Vyslechla matky problém o potížích se zubní náhradou zhruba před rokem u této doktorky pořízené. Aniž by provedla nějaké vyšetření, nezakrývala vztek a řekla, že to jinak nejde. Matka ukazovala, kde má bolest a kde jí to tlačí a bolí, tak poté hrubě provedla vyšetření a to trháním za bradu a nešetrným vyndáváním protézy(máma jen bolestí přivírala oči) a závěrem řekla, že si matka vymýšlí a že má Alzheimra a tím to je. Nezmohla jsem se ani na slovo a doslova jsme vypadly jako cukráři. Máma cestou brečela a já dusila vztek, jak může tato lékařka s tímhle přístupem fungovat. Bohužel může si to dovolit , konkurence bohužel není velká v této oblasti.
Důrazně nedoporučuji.

Umístění: Ordinace stomatologa zubní vyšetření

Doporučujeme, vždy jsme spokojeni celá rodina.Chodíme již několik let, dospělý i děti. Maximální spokojenost.

Je sice šikovná a mila ale jen na své pacienty manžel má bolesti a šel k ní jelikoš jeho zubař je dlouhodobě nemocný a místo pomoci ho jenom urážela a ani mu nepomohla že naněj nemá čas takže to asi není dobrá zubařka

je super, jen kdyby netutlala svůj e-mail

Opravdu je paní doktorka nejlepší. Od dětství mám ze zubařů hrůzu a paní doktorka je milá a komunikuje. Nikdy se mi nestalo, že by byla protivná nebo něco podobného. Vždy profesionální a lidská.

Šikovná,pečlivá,slušná a lidsky přístupná. Takových lékařů co nejvíc.

E

Je trpělivá a velmi vstřícná. Pečlivá a šikovná.

Velmi šikovná a milá zubařka.