Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Jana
Přesně takového pediatra jsem si pro své dítě vždy přála. Pečlivá a milá paní doktorka, která je ochotná zodpovídat všechny otázky. Jsem ráda, že nás ještě přijala. Syn se narodil předčasně a dlouho ho trápila novorozenecká žloutenka. Paní doktorka v tomto ohledu nic nezanedbala. Zároveň je na ní vidět, že svou práci bere nadmíru zodpovědně a opravdu jí jde o zdraví pacientů. Doporučuji!!
...host...
S paní doktorkou jsme velmi spokojeni. Je velmi pečlivá a má skvělý přístup k dětem. Zrovna tak i sesřička je milá a ochotná. D. B
xjana
Paní doktorka je velice milá, ochotná odpovídat na otázky. Jako bonus je i velice milá sestřička, jsme velice spokojení a vřele doporučujeme. I prostředí působí velice mile.
zuzka ja
Velmi dobrá lékařka, ochotná poradit, vyslechnout, bere vážně názor rodiče, není arogantní. Nepředepisuje zbytečně antibiotika.
misakrepsova
Dobrý den,k pani doktorce jsem přešla s dcerou asi před pěti lety a byly jsme hned nadšené,perfektní přístup k dětem,profesionální jednání ,vždy poradí a pomůže mám k ní naprostou důvěru,je skvělá:-).Jsme rádi že jí i její úžasnou sestřičku máme. Míša krepsová
Nováková Dana
K paní doktorce mám naprostou důvěru, chodíme k ní od narození mé druhé a od roku mé první dcery. Velice pečlivá, vyslechne každý náš problém a poradí. jsem velice spokojená a doporučuji ostatním maminkám. Sestřička je vždy ochotná a poradí.kdyby bylo takových lékařů více.
R.Pohlová
Také jsem nadmíru spokojená! U paní doktorky byl od narození můj 19ti letý syn, bohužel už musí k dospělému lékaři :( I když jsme se před 14ti lety odstěhovali, u paní doktorky jsme zůstali. Když se mi před 4 lety narodil druhý syn, ani na chvilku mě nenapadlo hlásit ho jinam.
Vyskočilová
K paní doktorce chodím s dcerou od narození 2 roky a jsme maximálně spokojené. Pacienty si pamatuje a má lidský přístup. Sestřička je také strašně hodná, milá, vstřícná. Jsme rády, že v době kdy jsme sháněly paní doktorku přijímala pacienty.
S paní doktorkou Polákovou jsem velmi spokojená. Mohu ji jen doporučit!!!!
Paní doktorka je velmi pečlivá a příjemná.jsem spokojená. Víc takových!
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze